Ostalo

Što je to Ava dobila od Vlade?

Rastrošan je ovih dana bio Vlada Vuksanović, pobjednik Survivora koji se darom Avi Karabatić iskupio za svađu koju je u srijedu pratila cijela nacija. Što je to Ava dobila i je li se napokon pomirila da između nje i Vlade neće biti ništa?

RTL
07.06.2012 18:20

Noć je prespavala, točnije rečeno proplakala ali je Ava odlučila komentirati svađu u hodnicima naše televizije . Glavni akteri bili su Vlada i Avin tata Ivica !

"Horori se kod mene događaju, moj život nije monotono nije simetrija, nije to noć kao iz horor filma, nego loš dan. Pošto sam ja temperamentna i jaka Ava, ja sam svađalica. Ja se još obrušim na čovjeka koji mi kupuje poklon", rekla je Ava.

Svađa je nastala nakon što je Ava doznala da joj se Vlada nije javio iako spavaju u istom hotelu, a na snimanje emisije Studio 45 došao je u pratnji Martine Vrbos !

"Nakon emisije sam vidjela Martinu, ona je tu definitivno bila samo vozačica, nisam pukla zbog toga. I da jednog dana ona i Vlada budu skupa, ako su srodne duše, pa bože moj ja nemam ništa protiv toga", objasnila je starleta.

No mješavina svih događaja koji su doveli do svađe Avu je ipak jako pogodila! "Pustila sam suzu u hotelu ali prvenstveno zato što mi je bilo teško."

No suze sa lica nestale su kada je Vlada došao sa zakašnjelim rođendanskim darom!

"Iznenadio me s ovim predivnim Swarovski naušnicama, rekao je da mi pristaju uz oči. I da sam ja ova maca ali ja kad se naljutim jer mi oči tad postanu još zelenije. I nije falio jer ja jesam mala maca koja je jako nježna, jako topla i umiljata ali brate mili kad kandže pokaže, onda oči sjevaju", rekla je Ava u svom stilu.

Vlada ju je oduševio, a Survivor joj donio i neka razočaranja. Jedno od njih je Maja Lena Lopatny koja joj nije niti čestitala na laskavoj tituli favorita publike. No zato joj je jako sočno čestitala Stanija !

"Dogodio se jedan jako lijepi poljubac, ja bi rekla prijateljski. Čak nam je palo na pamet da se skupa slikamo za Playboy - Ava i Stanija u vrućem klinču", zaključila je ova neponovljiva starleta.