Ostalo

Što je to slomilo srce Ave Karabatić?

Ako ste slučajno mislili da je sapunica na relaciji Ava - Vlada završila u finalu Survivora, duboko udahnite. Ne da nije završila, nego se rasplamsala nakon sinoćnjeg Studija 45. Nakon što je shvatila da je Vlada došao s Martinom Vrbos te joj se nije javio cijeli dan iako su odsjeli u istom hotelu, Ava je počela plakati, a njezin se otac upustio u svađu. Sad je službeno - Avi je slomljeno srce!

RTL
06.06.2012 18:17

Kostariku su preživjeli, ali prava borba za opstanak počela je, čini se, kad su se vratili doma! Najbolji pokazatelj tome je jučerašnji verbalni konflikt Vlade Vuksanovića s Avinim ocem Ivicom Karabatićem. No vratimo se na početak ovog okršaja na hodnicima naše televizije! Sve je krenulo, prilično teatralno

Ova suvremena bajka u kojoj je princeza Ava svome princu omogućila džepove punije za 50 000 eura, završava nesretno jer - princ Vlado nije zaljubljen u svoju spasiteljicu!

Nakon što je izašla iz studija , Ava je ugledala svoju najveću konkurenticu Martinu Vrbos koja je na RTL dopratila Vladu. Starletu je to jako razljutilo, a lančanom reakcijom naljutio se i njezin tata, pa Vlada i nastao je pravi verbalni kaos!

Avu je navodno povrijedilo to što je Vlada odsjeo u istom hotelu, ali joj se nije javio. Dolazak Martine samo je potpirio vatru, a Završilo je tako da se u svađu uključio zaštitar koji ih je sve izbacio van, a svađa se nastavila i na parkingu!

Cijelu su nam situaciju objasnili Ivica i Vlada koji tvrde da su 'novinari' njihovo lamatanje rukama opet preuveličali! te da su svjedoci krivo razumjeli njegove riječi - 'ja vama ništa ne dugujem!

Zamjerki čini se više nema - ili su se riješile jutros u foajeu hotela gdje je za pregovarački stol sjela i Martina!

A princeza Ava nije htjela izaći iz hotela, ali smo doznali da je cijeli dan uplakana. Možda će je Vladin poklon ipak usrećiti i uljepšati dan!