Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
STARLETA U SUZAMA

Što je to slomilo srce Ave Karabatić?

Ako ste slučajno mislili da je sapunica na relaciji Ava - Vlada završila u finalu Survivora, duboko udahnite. Ne da nije završila, nego se rasplamsala nakon sinoćnjeg Studija 45. Nakon što je shvatila da je Vlada došao s Martinom Vrbos te joj se nije javio cijeli dan iako su odsjeli u istom hotelu, Ava je počela plakati, a njezin se otac upustio u svađu. Sad je službeno - Avi je slomljeno srce!

RTL/ 6.6.2012. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kostariku su preživjeli, ali prava borba za  opstanak počela je, čini se, kad su se vratili doma! Najbolji pokazatelj tome je jučerašnji verbalni konflikt Vlade Vuksanovića s Avinim ocem Ivicom Karabatićem. No vratimo se na početak ovog okršaja na hodnicima naše televizije! Sve je krenulo, prilično teatralno

Ova suvremena bajka u kojoj je princeza Ava svome princu omogućila džepove punije za 50 000 eura, završava nesretno jer - princ Vlado nije zaljubljen u svoju spasiteljicu!

Nakon što je izašla iz studija, Ava je ugledala svoju najveću konkurenticu Martinu Vrbos koja je na RTL dopratila Vladu. Starletu je to jako razljutilo, a lančanom reakcijom  naljutio se i njezin tata, pa Vlada i nastao je pravi verbalni kaos!

Avu je navodno povrijedilo to što je Vlada odsjeo u istom hotelu, ali joj se nije javio. Dolazak Martine samo je potpirio vatru, a Završilo je tako da se u svađu uključio zaštitar koji ih je sve izbacio van, a svađa se nastavila i na parkingu!

Cijelu su nam situaciju objasnili Ivica i Vlada koji tvrde da su 'novinari' njihovo lamatanje rukama opet preuveličali! te da su svjedoci krivo razumjeli njegove riječi - 'ja vama ništa ne dugujem!

Zamjerki čini se više nema - ili su se riješile jutros u foajeu hotela gdje je za pregovarački stol sjela i Martina!

A princeza Ava nije htjela izaći iz hotela, ali smo doznali da je cijeli dan uplakana. Možda će je Vladin poklon ipak usrećiti i uljepšati dan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POBJEDNIK SURVIVORA

Samo jedan je 'preživio': Vlada je pobjednik Survivora!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba