Ostalo

'Survivor' koji ćete pamtiti

Vruća Kostarika proteklih je mjeseci bila novi dom za 18 natjecatelja iz regije spremnih gledateljima RTL Televizije pokazati da adrenalinski pothvati, potraga za hranom, paljenje vatre, te zakulisne taktike, svađe, sklapanja i razvrgavanja saveza, ljubavi i suze, ne znače ništa ako je volja za preživljavanjem slaba ili gotovo nikakva.

RTL
27.02.2012 16:16

U ovom slučaju to neće biti problem, jer će Survivor , koji će se početi emitirati na RTL Televiziji od 12. ožujka, bit sve samo ne mlako iskustvo!

Dijelom dokumentarna sapunica, dijelom nadmetanje, dijelom ljudska drama – 'Survivor' je postao jedan od najpoznatijih TV showova na svijetu, koji se prikazuje u više od 35 zemalja širom svijeta, a čak više od 25 zemalja proizvodi svoje vlastite inačice.

Survivor je na vrhovima top lista gledanosti u zemljama u kojima se prikazuje, što ne čudi budući da se pred kandidate stavljaju veliki izazovi, kako fizički tako i psihološki.

Tko će preživjeti, a tko pasti na životnom testu koji će zasigurno pamtiti zauvijek, gledatelji će pratiti od 12. ožujka, od ponedjeljka do četvrtka, kad je Survivor na programu RTL Televizije!