Ostalo

'Survivor' nadmašio i ludilo u Münchenu!

Da je 'Survivor', kao i njegovi kandidati, prikovao za fotelje mnoge koji su najvažniju sporednu stvar na svijetu, odnosno ludu utakmicu Lige prvaka iz Münchena zamijenili kandidatima iz Kostarike, dokazuju i rezultati gledanosti.

RTL
14.03.2012 13:16

Druga epizoda reality showa Survivor RTL Televizije u utorak navečer je bila najgledanija emisija u terminu emitiranja, s prosječnom gledanošću od 15,1%, odnosno 630 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji!

Najgledaniji trenutak emisije bio je odabir vođa plemena Matambo i Boruka, kada je 750 tisuća ljudi bilo pred malim ekranima gledajući kako Neven Ciganović i Alex Grdić postaju plemenske vođe i biraju svoje ljude.

Svjetski poznati show bio je treći najgledaniji format jučerašnjeg dana u ukupnoj populaciji, ostvarivši prosječnu gledanost od 15,1%, te bio gledaniji od utakmice Lige prvaka, emitiranoj na Novoj TV u istom terminu prikazivanja (gledanost 11,8%).

Survivor je bio najgledaniji program cijelog dana s 15,3% gledanosti u ciljnoj skupini od 18-49 godina!

Prve krize, plač i suze , osobne drame zbog malenih žaba, tračevi, grčevi u želucu, hladnoća – samo su neke od situacija koje su se dogodile sinoć u 'Survivoru. A to je tek početak!