Ostalo

Survivor postao grub: 'Nema tu šta, nož u leđa...'

Prvo ispadanje iz ujedinjenog plemena pokazalo je da će se od sada za ukupnu pobjedu u Survivoru igrati grubo. Trenutak glasovanja pokazao je prava lica natjecatelja koji se nisu sramili javno reći što misle ili osjećaju.

RTL
04.05.2012 15:07

Kulminacija drame u ovotjednom Survivoru , trenutak kada je trebala pasti odluka hoće li ujedinjeno pleme Sibu napustiti Neven i Ava , protekla je u grobnoj tišini, usiljenim osmijesima natjecatelja te napokon - uzdahu olakšanja kod Ave Karabatić kada je shvatila da ona nije - ta!

"Dosta je bilo teško, ali stalno to ponavljam, čak sam i u razgovoru s Avom rekao: 'To je igra, nema tu šta, nož u leđa, ovo-ono...'. Mislio sam da je Ava najviše dogurala sa svojim kapacitetima u Survivoru i mislio sam da za nju treba glasati", objasnio je Marko svoju odluku da glasa za Avu koju je to jako pogodilo.

Na kraju je Marko bio taj koji je morao napustiti ujedinjenom pleme i pridružiti se Velikom vijeću, dok je Ava 'preživjela' glasovanje nakon kojega se sa sav glas pred svima - kamerama, suplemenicima i 'odbačenima' - zahvaljivala "dečkima i curama".