Ostalo

Survivor Romeo pohitao u zagrljaj svoje princeze!

Romantičnom Radovanu uslišena je najveća želja. Naime, dobio je priliku krenuti u potragu za tajnim imunitetom, što je zapravo alibi da ponovno susretne svoju princezu Aleksandru.

RTL
11.04.2012 09:46

Potišteni Radovan priznao je kako je zaljubljen te da sada nema inspiraciju za borbe kada tu nije njegova voljena Aleksandra Nakova .

"Svaki put kada sam je ugledao na borbi bio sam nekako sretan i spremniji. Danas, kada je nije bilo, bio sam tužan, osjećao sam se kao vitez koji je ostao bez princeze. Jako me zanima kako joj je na otoku odbačenih. Inače ne sanjam, ali pomislim na nju", priznao je zamišljeni Radovan Aleksandri Grdić .

Aleks je nakon razgovora s Radom, odmah obavijestila Vladu , poglavicu Matamba kako bi njihov Romeo htio ići u potragu za tajnim imunitetom. Iako je bio svjestan kako od potrage neće biti ništa jer Radovan želi na otok odbačenih kako bi proveo večer sa svojom ljubljenom, Vlado mu je ipak ispunio želju.

"Nema potrage za tajnim imunitetom, ali ovo radimo samo sada. Ako Radovan toliko želividjeti Aleksandru, neka ide. Uvjet je jedan - negativan glas na Plemenskom savjetu", oštro je upozorio, no Radovan nije mario ni za imunitet ni za negativan glas nego je pohrlio prema Odbačenima.

Zaljubljenom misteru ovo možda nije bila najmudrija taktika jer njegovo pleme u četvrtak izbacuje jednog člana.