Ostalo

Sve burnije svađe postaju svakodnevica

Tek što su se natjecatelji Survivora nekako prilagodili životu u džungli i nedostatku hrane, novi tjedan donio im je nova iznenađenja. Promjena plemenskih vođa, sve zahtjevnija natjecanja i sve burnije svađe postaju svakodnevica. Sve to nekima je preteško, pa su pale i prve suze.

RTL
19.03.2012 19:22

Prvi tjedan je iza njih. Neki su se borili s vatrom, drugi s presvlačenjem, dok su se treći prepucavali. Podijelili su se u dva plemena, iza njih je prva borba za imunitet, ali i prvo Plemensko vijeće na kojem se Jelena okitila titulom prve odbačene natjecateljice Survivora.

A na rajskoj plaži, nova pravila. Dosadašnji vođe idu u mirovinu, a na čelo plemena će od danas nadalje svako toliko zasjesti novi natjecatelj. Prvi novoizabrani vođa Boruke je Sebastijan.

Tisuće kilometara koje je dijele od najmilijih, život u neljudskim uvjetima i stalne svađe i prepirke Alex su teško pale .

"Ne znaš jednostavno sve te stvari i ne znaš kako bi neke stvari napravio a oko tebe se svi jako prave pametni naravno da ti je onda teško. I mene nije bilo sram niti u jednom trenutku nit zaplakat niti me bilo sram priznati da mi je teško", rekla je Alex.

Neki su se od početka sa situacijom mnogo bolje nosili, pa im život u divljini uopće nije teško pao. Uz svakodnevne plemenske poslove čak imaju i vremena za opuštanje, malo čitanja i pokoji stih .