Ostalo

Tko se večeras pridružio Sebastianu u finalu?

Sasvim pristojnu svotu zaradit će ovogodišnji pobjednik Survivora. Veliko vijeće broji sitno do povratka u civilizaciju, a preostali natjecatelji bore se za ulazak u završnicu. Zasad je mjesto osigurao samo Sebastian, a večeras će mu se pridružiti još dvoje.

RTL
29.05.2012 18:45

Sebastian je do titule prvog finalista Survivora došao čeličnim želudcom i zavidnim apetitom u najgroznijoj borbi do sada na rajskom otoku .

"Ne da nisam očekivao da ću uopće sudjelovati u toj borbi nego sam bio sto posto siguran i kladio bi se u bilo što da ja neću pojesti niti jednu od tih odvratnih stvari koje su bile na meniju. Shake je bio najbliže da me izbaci iz borbe, jer u trenutku kad povraćaš mogao si nastaviti tu borbu samo ako pojedeš sve što si ispovraćao. To mi nije bila nikakva opcija. Stvar koja je definitivno izgledala najodvratnije i zvuči najodvratnije je embrij lešinara koji je imao i krila i perje i kandže i kljun", pojasnio je Sebastian Fleiss svoj put do finala.

Maleni lešinar i ostale delicije ipak su bile previše za osjetljivi ženski želudac.

"To je jedna stvar za koju sam mislila da imam veću toleranciju od ostalih, ali se ispostavilo da nemam, jednostavno nisam mogla. Odvratno mi je bilo", kazala je Martina Vrbos .

Veliko vijeće s takvim ili sličnim menijima nema problema. Njihova je borba za finale odavno završena, pa imaju vremena za guštanju u čarima Kostarike. Čak se više ni ne svađaju kao prije, a popodnevnu harmoniju uzdrmala su jedino pisma od kuće.

Dani na rajskoj plaži polako se bliže kraju, a u utorak navečer čak su dva natjecatelja dobili priliku za finalnu borbu. Milan je postao drugi finalist jer je najduže visio na klinu, dok se njemu i Sebastianu kasnije pridružio i Vlada .

Dok ekipa trenira živce i snagu, Sebastian uživa u društvu novog šumskog prijatelja.

Mravojed odavno zna sve tajne rajske plaže, pa tako i onu o novim finalistima koji će se izboriti za toliko željenu narukvicu.