Ostalo

'U Survivoru mi je najviše nedostajao seks!'

Hrvatski kandidati u regionalnom hit showu Survivor, Aleks Grdić, Avu Karabatić, Nevena Ciganovića i Martinu Vrbos, priznali su što im je najviše nedostajalo, a čega su se najviše bojali u divljini Kostarike. Pročitajte što su nam odgovorili.

RTL
10.03.2012 12:26

Dok je Avi Karabatić nedostajala četkica i pasta za zube, Nevenu Ciganović u je najviše falio seks .

Manekenki Aleksandri Grdić ipak nisu nedostajale aktivnosti u spavaćoj sobi, no zato jesu cigarete, dragi ljudi, pas, kava i neki svakodnevni mali rituali.

Samozatajna Martina Vrbos priznala je kako joj je u divljini najviše nedostajao Zigman i roditelji.

Upitani čega su se najviše bojali u divljini, Ava je iznenadila odgovorom da je kokoš plaši na smrt. Neven je ima fobiju od kokosa, a Martina od toga da ne padne kiša.

"Doslovno sam se bojala da ne pojedu", rekla je Aleks Grdić.

Osim toga, starleta Ava je izjavila kako joj je Survivor, osim rođenja i mature, nešto najljepše što joj se dogodilo u životu.

"Ponovila bih ga još pet puta! Ušla sam kao čovjek sa srcem i pobijedila samu sebe vrativši se s istim onakvim emocijama i srcem, ali s novim životnim lekcijama i samopouzdanja", oduševljeno je kazala ova studentica Filozofskog fakulteta u Zadru.

Aleksandra i Neven su također rekli kako bi se ponovno prijavili na ovakav show, dok je pjevačica izjavila da joj dosta bio i ovaj jedan put.