Ostalo

Upoznajte hrvatske frajerčine u Survivoru

Uoči početka prvog regionalnog Survivora, a u našem dežurstvu za preživljavanje, predstavljamo vam frajere koji u divljini Kostarike brane boje Hrvatske. Neven Ciganović, Sebastian Fleiss ili Radovan Stošić! Tko je vaš omiljeni kandidat?

RTL
09.03.2012 18:27

Lako je biti frajer u javnom životu Hrvatske, ali u divljini Kostarike, sva uvriježena frajerska pravila padaju u vodu. To su iz prve ruke naučili hrvatski predstavnici u prvom regionalnom Survivoru – Neven Ciganović , Radovan Stošić i Sebastian Fleiss .

Radovanu je herc zamalo otkazao kad je shvatio da njegovi suputnici uopće nisu pripremljeni za divljinu. Cigi, pak, ni u divljini Kostarike nije savladao osnove preživljavanja.

Vatrenokosa Maja Lena Lopatny Sebastianu se pokazala kao otkriće godine, a pod kožu su mu se uvukle i neke druge ljepotice.

U samo dva mjeseca kandidati su očito srasli s divljinom, pa se ovih dana prilično teško prilagođavaju zagrebačkoj gužvi. A tko se od njih najbolje prilagodio džungli? Klupko se napokon počinje odmotavati u ponedjeljak, zato svakako budite uz Survivor!