Ostalo

Vezanih očiju spušteni usred ničega!

S povezima na očima kandidati iz regije spušteni su na lokaciju u Kostariki koja je od ovoga vikenda postala njihov novi dom na 45 dana. Ujedno je pala prva klapa i počelo je snimanje svjetski popularnog showa 'Survivor'.

RTL
23.01.2012 11:51

Prva klapa pala je ovaj vikend u Kostariki, gdje je počelo snimanje uzbudljivog, svjetski popularnog showa Survivor , RTL Televizije i Prve TV. Vruća Kostarika je tako postala bogatija za kandidate iz regije spremne na ovaj adrenalinski pothvat, koji će zasigurno pamtiti cijeli život.

Već je sam početak showa počeo s izazovima. Jer, osim što su bili smješteni u 20 različitih hotela do početka snimanja, kako se ne bi vidjeli, kandidati su zatim helikopterima bili prebačeni do lokacije snimanja.

S povezima na očima spušteni su na lokaciju koja je od ovoga vikenda postala njihov novi dom na 45 dana. Iznenađenju nije bilo kraja kada su skinuli poveze s očiju i shvatili da su daleko od luksuznih, udobnih soba i krova nad glavom, odnosno -usred ničega!

Produkcija showa počela je raditi punom parom, a na cijelom projektu radi čak 10 nacija! Kako se kandidati snalaze bez svojih uobičajenih potrepština te hoće li "preživjeti" robinzonsku torturu, gledatelji će saznati u proljeće, kada Survivor kreće s emitiranjem na RTL Televiziji.