Ostalo

Vlada: 50.000 eura ću ipak potrošiti na sebe

Jedini preživjeli u "Survivoru" 50.000 eura nagrade planira uložiti u školovanje, a otkrio je i kako se pobjedi potajno nadao.

RTL
04.06.2012 09:32

Iako je još jučer pričao kako će dio svoje nagrade ponuditi Milanu kojem su novci potrebniji nego njemu, Vlada je u intervjuu za Telegraf.rs otkrio kako će novac ipak potrošiti na sebe.

Jedini preživjeli u " Survivoru " 50.000 eura nagrade planira uložiti u školovanje, a otkrio je i kako se pobjedi potajno nadao.

"Nagradu planiram potrošiti na fakultet, a već večeras idem s ptijateljima proslaviti pobjedu. Nas 18 natjecatelja idemo potrošiti određenu sumu", velikodušan je bio Vlada.

Da je Avina simpatija, znao je već na početku realityja, od minute kada su se sjeli u autobus za Kostariku.

"Sjedili smo jedan do drugog i ona mi je tada točno u ponoć čestitala rođendan. Kasnije mi je u nekoliko navrata rekla kako se osjeća, ali sam joj svaki put rekao što ja mislim o tome. I ona to zna. Mi smo dobri prijatelji i nadam se da će tako i ostati", kazao je srpski maneken.

Pobjednik Survivora kaže da nema devojku i da nije zaljubljen, a također je demantirao priče o vezi sa Natašom Bekvalac . On se nedavno vratio sa Ibize, gdje su snimali spot za Natašinu novu pjesmu.