Ostalo

Vlada otkrio na što će potrošiti 50 tisuća eura!

Avantura na Kostarici je i službeno završena, a pobjednik prvog regionalnog Survivora je Vlada Vuksanović! O imenu pobjednika odlučivala je Ava Karabatić, jer ste joj upravo vi najvećim brojem telefonskih glasova dali tu moć.

RTL
03.06.2012 18:10

Vlada je jedini preživjeli, a titulu pobjednika Survivora i pedeset tisuća eura u džep stavila mu je – Ava !

"Stvarno sam bio šokiran, nemam riječi. Srce mi je luđački lupalo, htjelo je iz tijela iskočiti", rekao je Vlada, a njegova spasiteljica bila je iznimno ponosna i sretna.

"Dobro se dobrim vraća. Ovo je bilo od srca mom prijatelju Vladi", izjavila je Ava.

Od srca, sada očito samo prijatelju, Vladi i ravno u leđa Milanu . Srca i emocije ne staju na glasovanju. U svim onim, na malom ekranu toliko naizgled lažnim prijateljstvima o kojima su pričali u divljini Kostarike, očito ima istine.

"Možda bih jedan dio novca izdvojio za Milana ako mu bude potrebno i ako bude htio primiti", solidaran je Vlada.

Bez brige Ava, ni tebe Vlada nije zaboravio. Kad se već ljubav ne može kupiti novcem, može mali znak zahvalnosti. Iako nam se čini da Ava priželjkuje puno više od kutijice ukrašene mašnom.

Bilo je i onih koji su se samo svađali u subotu. Recimo Vladina draga prijateljica s rajske plaže. Martina Vrbos uspjela se zakrviti s Nevenom, a ni Miji nije ostala dužna. U subotu je dala petama vjetra, pa je nismo ni stigli pitati koliko ima istine u tračevima da se uspjela posvađati čak i s Kristinom . Ljubav između best frendica navodno je pukla nakon povratka u civilizaciju, kao razlog se čak spominjao i neki novac, no ne želimo puno nagađati da i ona ne bi bila primorana potražiti pomoć od marka.

Na pomolu je i novi čik fajt. Diplomatski nastrojenoj Maji Leni je puknuo film.

"Ava Karabatić je odlučivala tko će pobijediti, to sve govori", ljuta je bila Maja Lena.

Priča s Kostarike je završena, ali sjećanja ostaju zauvijek.