Ostalo

Vrišteća drama simpatične Marijane na Kostariki!

Voditeljica 'Survivora' Marijana Batinić ispričala nam je anegdotu s Kostarike vezanu za njezinu fobiju od guštera, a prokomentirala je slaže li se s kolegom Andrijom Miloševićem.

RTL
03.02.2012 15:57

Marijana Batinić guštera ne može vidjeti ni nacrtanog, a kamoli na zidu spavaće sobe. No, bliski susret s gekonom koji joj se ušuljao u sobu, pretvorio se u pravu anegdotu između nje, guštera i kolege voditelja Andrije Miloševića .

"Imala sam gekona u sobi, koji je sličan našem damatinskom macaklinu, samo što ovaj ispušta čudne zvukove. Mi macaklina u Dalmaciji zovemo Tarantela (ne tarantula nego tarantela). I tako ja vrištim da mi je Tarantela u sobi, a Andrija se preznojio trčeći, ne bi li mi pomogao izbaciti tog zloglasnog 'pauka' (jer nije shvatio da nije riječ o tarantuli). A ugledao je gekona", ispričala je Marijana.

"On ih ima nekoliko u sobi i to su mu gotovo kao kućni ljubimci. Poludio je na mene jer se prepao, a od tog dana me zove Tarantela ".

Splićanka ima samo riječi hvale za svojeg kolegu voditelja iz Beograda.

"Inače se divno slažemo. Andrija je strpljiv, ne ljuti se kad stalno vičem da mi je vruće i da sam žedna. Boljeg kolegu nisam mogla poželjeti. Rođeni je glumac, stalno je u centru pozornosti i zabavlja ekipu", zaključila je hrvatska polovica voditeljskog para prvog regionalnog "Survivora".