Ostalo

Vruća romansa na snimanju Survivora

Srpski maneken Vladimir Vuksanović i makedonska Playboyjeva zečica Aleksandra Nakova navodno su se iskradali sa snimanja reality showa Survivor kako bi moglu uživati u strastvenoj ljubavnoj vezi.

S.M.
05.03.2012 12:37

Srpski maneken Vladimir Vuksanović i makedonska Playboyjeva zečica Aleksandra Nakova za vrijeme snimanja Survivora započeli su ljubavnu vezu, piše srpski Press .

Vuksanović je, inače, bivši dečko Cece Ražnatović , a nakon povratka u Srbiju prijateljima se pohvalio da će snimanje reality showa na Kostariki najviše pamtiti po vezi sa manekenkom koja je već nekoliko godina zauzeta.

Kako bi mogli uživati u strastvenoj vezi, iskradali su se sa snimanja te se trudili ne pokazivati emocije pred kamerama.

"Aleksandra i Vlada su na Kostariki bili jako privrženi jedno drugome i koristili su svaku priliku da uživaju u strastvenoj vezi", otkrio je jedan izvor Pressu dodajući da nije bilo teško zaključiti da među njima ima nešto više od prijateljstva.

"Iako se trudila, Aleksandra nije mogla sakriti ljubomoru kad bi neka djevojka pokušala biti prisnija s Vladom", zaključio je izvor.