Emisije

Tjedni horoskop: Bikovi bi se više trebali pouzdati u intuiciju, dok se Vodenjacima spremaju složeni projekti

Doznajte što je zapisano u zvijezdama sljedećeg tjedna

Anđelka Subašić
23.05.2022 09:00

Novi tjedan, novi horoskop. Što vam zvijezde predviđaju otkrit će naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić .


OVAN

Posao – Prvi dani tjedna proći će u rješavanju financijskih pitanja i jedne birokratske procedure. Financije su dinamične i dobre. Ipak izbjegavajte prevelike izdatke. Imate dosta javnih nastupa, pa ih iskoristite priliku za poslovnu promidžbu. Ne odgađajte vaše dnevne obaveze.
Ljubav – Slobodni Ovnovi-ice u ljubavnim kontaktima djelovat će razigrano, ali malo nervozno. Kao da nedovoljno koristite šarm u zavođenju. Smirite malo vaše energiju, prejaka je. Ako ste u dugoj vezi ili u braku izbjegavajte verbalne sukobe. Više uživajte u nježnim dodirima.


BIK

Posao – sada nekako mijenjate vaš stav prema poslu. Više niste isključivo vezani za materijalno. Više ste u kreativnosti i mašti, te humanitarnim aktivnostima. Pouzdajte se u vaše emocije ili kako to kažemo - u intuiciju. U tom slučaju će vam ići odlično na poslovnome planu. Ne podcjenjujte priliku koja vam se pruža.
Ljubav – za ljubav je uvijek dobro vrijeme. Budite ekstravagantni u darovima i poklonima voljenoj osobi, pokazujući na taj način da joj ili njemu pripadate. Vi slobodni Bikovi-ce nemojte kasniti na spoj I ne izmišljajte isprike.


BLIZANCI

Posao – entuzijazam leprša u vama i zato ćete cijeli idući tjedan biti zadovoljni na poslu. Stiže nova poslovna ponuda, vrlo zanimljiva za vašu budućnost. Razgovarajte o detaljima prije konačne odluke. Vodite računa o izdacima. Ne ''peglajte'' kartice jer je to ''skupi sport''.
Ljubav – Slobodni Blizanci zabavit će se kao nikada do sada. Ostvaruju se vaša ljubavna maštanja. Stiže osoba po vašoj mjeri. Ako ste u dugoj vezi ili u braku nemojte se ponašati ni sebično ni dominantno. Pokažite nježnost – znate vi to.


RAK

Posao – Vaša energija je neiscrpna no poslovna znatiželja I nadahnuće su trenutno malo splasnuli. Vi previše preispitujete vaše poslovne ideje, krećete u razmišljanju od mogućih I nemogućih prepreka. Čini se da vam je neophodan odmor I odmak od posla kako biste se osvježili.
Ljubav – u ljubavnom odnosu čini se da ćete se napokon prepustiti da vas preplave osjećaji, da ih pravilno I jasno pokažete I uživate u ugodnim reakcijama vašega partnera-ice. Pričajte I otvorite dušu. Upoznajte nova mjesta zajedno.


LAV

Posao –. Tjedan će obilovati čas optimističnim čas manje optimističnim poslovnim rezultatima. Tamo gdje eventualno zapnete trebate se malo potruditi I strpljivo odraditi obaveze. Odmarajte se nakon posla. O ekonomskim pitanjima pitajte za savjet prijatelje I osobe od povjerenja.
Ljubav – na ljubavnome planu konačno ćete razriješiti manje nesuglasice I nesigurnost. Vas koji ste slobodni očekuje jedno ljubavno poznanstvo. Godi vam pažnja i to je ok. Ali budite malo oprezni u procjeni vlastitih osjećaja.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: 'Rakove će uznemiriti osoba iz prošlosti'

DJEVICA

Posao – Preuzimate malo previše poslovnih obaveza, a odgovornost koja s time raste stvara psihički pritisak na vas. Vrlo ste ambiciozni I postali ste svjesni da se vaš trud mora daleko bolje vrednovati nego do sada. Budite pažljivi s financijama. Ne kupujte nepotrebne sitnice.
Ljubav –Otiđite negdje s voljenom osobom I priuštite za oboje nezaboravne užitke koji su vam neophodni u ovome trenutku. Važno je sada poraditi i popraviti ''greškice'' u međusobnoj usklađenosti i intimnosti.


VAGA

Posao – mogli biste se osjećati dosta umorno pa će vam za sve poslove trebati puno više vremena. Računajte s time. Unesite male promjene u vašu radnu rutinu I učinite okruženje ugodnijim za posao. Ponekada ćete osjetiti pomanjkanje koncentracije. Pažljivo slušajte što vam drugi imaju za reći.
Ljubav – Oslobodite se pritiska okoline. Vikend iskoristite za potpuno opuštanje u šetnji i u naručju voljene osobe. Ako ste sami i slobodni obratite pažnju na osmijeh samozatajne osobe. Možete započeti ljubavnu vezu koju pokušavate započeti već neko vrijeme.


ŠKORPION

Posao – imate iznimno puno posla. Još samo trebate više voljeti to što sada radite. Od vas će se puno očekuje. Financijski prihodi su odlični iako imate puno izdataka. Zatvorite neke stare minuse. Budite sada marljivi i napravite posao koji drugi ne stižu jer vi to možete i znate.
Ljubav – Nemojte previše dominirati nad partnerom-icom već mu/njoj uzvratite barem jedan dio pažnje koju vam posvećuje. Pokažite svoju nježnu stranu onako kako to samo vi znate. Slobodni Škorpioni-ke s puno žara kreću u osvajanje.


STRIJELAC

Posao – na poslu ćete morati povući nekoliko značajnih poteza. Najprije prespavajte, razmislite a zatim krenite u akciju. Upoznati ćete zanimljive poslovne ljude, ali nije sve obećavajuće kako sada izgleda. Kolege na poslu ne mogu pratiti vaš ritam pa imajte razumijevanja.
Ljubav – Usprkos nekoj vrsti prepreka mogli biste započeti vrlo neobičnu ljubavnu vezu. Očekuje vas susret s osobom koju ste jednom slučajno upoznali a na vas je ostavila jak dojam. Preporuka je da vi tu osobu više slušate a manje pričate.


JARAC

Posao – Velike poslovne odluke su pred vama I neke od njih morat ćete realizirati. Netko od suradnika protiviti se vašoj inicijativi I novoj situaciji ali neće imati izbora. Upotrijebite vašu jaku logiku kod argumentiranja odluke. Započinjete jedno dobro i pametno poslovno usavršavanje.
Ljubav – Slobodni Jarci-ice tjedan pred vama vrlo je povoljan za velike promjene u ljubavnom životu. Vjerojatno pomišljate na promjenu mjesta boravka zbog ljubavi. Vama koji ste oženjeni ili u vezi vikend donosi konkretan razlog za dobro raspoloženje.


VODENJAK

Posao – Konačno biste mogli poslušati I uvažiti savjete mudrih I dobronamjernih ljudi I rijetkih prijatelja. Vrijeme je da do detalja isplanirate velike financijske I složene poslovne projekte. Pažljivo im pristupite, s puno opreza. Pažljivo organizirajte vrijeme I energiju.
Ljubav – najbolje bi bilo da se posvetite u potpunosti ljubavi, a sve drugo neka je u drugome planu. Razmislite o ozakonjenju veze ili zarukama. Ne čekajte idealne uvjete za to. Vi koji imate voljenu osobu otputujte zajedno negdje gdje još nikada niste bili.


RIBE

Posao – na poslu ćete u idućem tjednu morati izdržati različite izazove. Budite odlučni I energični u poslu pa će vas suradnici I partneri pozorno slušati I uvažiti vaše mišljenje. Novi poslovni kontakti plus pozitivno iskustvo iz prošlosti olakšat će vam veliki korak u poslu.
Ljubav – vaš partner-ica vas obožava. Pokažite I vi koliko vam je stalo. Pobjegnite zajedno u lijepi ambijent pored mora, rijeke. jezera. Vi koji ste slobodni I željni ljubavne avanture imate više onih koji vas zavode pa ne znate za koga se odlučiti. Ah ta slatka dilema.