Emisije

Tjedni horoskop: Djevice će morati obratiti pažnju na detalje, dok će se Vagin trud vratiti kroz...

Provjerite što vam zvijezde prognoziraju za ovaj tjedan

Anđelka Subašić
02.05.2022 09:00

OVAN

Posao- ovaj tjedan u posao ćete uložiti dosta truda. Dobro je vrijeme za pregovore za financijsku podršku u jednom dugoročnom poslu za koji podsvjesno osjećate da bi vam mogao promijeniti puno toga i utjecati na budućnost. Napravite financijski plan i odredite strategiju, a uzor neka budu već razvijene tvrtke u tome čime se vi namjeravate baviti.
Ljubav- osoba sa kojom razvijate vezu očekuje da budete točni, zato npr krenite na vrijeme na ljubavni sastanak kako ne biste zakasnili i pokvarili lijepe potencijale za vezu. Pokažite više ljubavnog entuzijazma.


BIK

Posao- ekonomija i financije su pod kontrolom, ali vi niste riješili neke poslovne odnose od prije. Sada to pokušajte riješiti. Usudite se zamoliti partnere i osobe od povjerenja da vam pomognu i daju svoju podršku. U novčanim transakcijama pazite da se novac ne zagubi ili da neki dokumenti nisu uređeni.
Ljubav- mogle bi vam se vratiti greške iz prošlosti. Sada je vrijeme za iskrenost u novim ljubavnim odnosima. Velike ljubavi trebaju se dokazati na djelu. Šarmantni razgovori su dobro ljubavno oruđe ali znate da ljubav treba probuditi sva osjetila. Zato napravite sami ručak ili večeru za 10.


BLIZANCI

Posao- u iskušenju ste da prekinete jedan poslovni odnos. Pričekajte još malo za odluku. Financijska situacija je puno povoljnija nego što je do nedavno bila. Vrlo ste maštoviti i ideje su vam kreativne, malo neobične, ali će se isplatiti. Sve što trebate uređivati od dokumenata dobro je učiniti čim prije, jer su vam osobe čije usluge trebate vrlo naklonjene.
Ljubav- iskoristite svaki dan i svaki trenutak za pokazati osjećaje i uživati u dražima ljubavne igre. Vrlo ste seksepilni. Dobiti ćete niz ugodnih i neočekivanih telefonskih poziva koji će vas činiti sretnima, ali ipak odaberite pažljivo.


RAK

Posao- poslao je u usponu. Energija vam je međutim čas visoka, čas niska. Pokušajte bolje isplanirati radni dan i svoje obaveze kako bi vam lakše bilo zadržati kontrolu u poslu. Neke od obaveza prepustite kolegama i imajte povjerenja u njih. Pod pritiskom ste odgovornosti više nego bi trebalo biti, pa se malo opustite i ne vršite pritisak na - sebe.
Ljubav- sigurno bi aktivniji ljubavni život popravio vaše raspoloženje i ojačao samopouzdanje u ljubavi. Probajte. Vratite optimizam I osmjeh na lice pa ćete jednostavno šarmirati I plijeniti poglede.


LAV

Posao- Sve više svjetlosti ulazi u vaš život. Motivirani ste za promjene kojih duže nije bilo u vašem životu. Nude vam se novi poslovi koje do sada nikada niste radili niti ste o njima razmišljali, a mogli bi vam donositi dobar prihod na ugodan način. Pri tome trebate voditi računa o materijalnim ulaganjima - neka budu umjerena i sigurna.
Ljubav – okruženi ste ljubavlju osobe koju volite, pa udružite snage i priuštite si romantičan izlet koji će završiti npr večerom uz svijeće. Ako tražite novu ljubav još malo se strpite. Doći će, iako sada malo kasni.


DJEVICA

Posao- Financije su vam trenutno zanemarene, pa trebate učiniti malo reda. Ako ovaj tjedan trebate potpisati važne ugovore, pripazite na detalje i zamolite nekoga da ih pažljivo prouči uPosao- Financije su vam trenutno zanemarene, pa trebate učiniti malo reda. Ako ovaj tjedan trebate potpisati važne ugovore, pripazite na detalje i zamolite nekoga da ih pažljivo prouči umjesto vas. Ne žurite. Pokažite na poslu koliko vrijedite. Čini se da ćete promijeniti ured i ambijent u kojem radite.
Ljubav- idete li na duže putovanje sa partnerom/icom. Neočekivani susret s prijateljima iz djetinjstva može unijeti neku pomutnju u vaš ljubavni život. Ne dajte da prošlost baci sjenu na sadašnjost. Vi koji sada nekog osvajate trebate mijenjati taktiku.


VAGA

Posao - poslovno vam ide kako treba. Pokažite više ambicija. Financije nisu loše nego samo iziskuju puno truda i napora – možda trenutno nisu redovite. Sada se vaš uloženi trud počinje vraćati kroz povjerenje i podršku drugih. Potražnja za vašim uslugama je velika. Drugi traže vaš sud i mišljenje.
Ljubav- Ako putujete iskoristite priliku i uživajte, a na putovanju bi se mogle dogoditi i privlačne romantične ponude. Vrlo privlačne i šarmantne osobe će vas zasipati komplimentima, poklonima koji će vas obradovati i zadobiti vaše zanimanje.


ŠKORPION

Posao- Događa se ekspanzija u poslu koji ste neko vrijeme zanemarili. Vaše organizacijske sposobnosti trenutno dolaze više do izražaja individualno nego u suradnji sa drugima. U poslu se nazire priznanje osoba koje mogu utjecati na vaš život. Smjelo krećete u nove poslove koji će dugoročno biti dobar izvor prihoda.
Ljubav- Uživajte u potpunosti u starom odnosu koji je ušao u fazu ljubavne ''obnove''. Vi koji ste započeli ili započinjete novu ljubavnu priču osjećate da je u njoj sada više igre nego dubokih emocija. To je trenutna faza..


STRIJELAC

Posao- Osjećate se iznutra jako snažno, moćno i sposobno za velike odluke i samostalnost u poslu. Problemi ostaju u naplati ali možete se poslužiti vezama ili lukavstvom – važno je da to uspješno riješite. Možete prihvatiti poziv na suradnju, ali ostanite samostalni u tom poslu. Pokažite vaše ambicije – unesite promjene u posao.
Ljubav- Sada nemojte miješati posao i ljubav jer biste mogli upasti u vrlo neugodnu. Vama koji ste u ozbiljnoj vezi ili braku trenutno kao da nedostaje nježnosti i pažnje, a u trenucima osjećate usamljenost. Čini se da imate iskrivljenu sliku u ogledalu. Zato – promijenite ogledalo – samo ste dramatični.


JARAC

Posao- Razmišljate o racionalnim investicijama i nalazite se u periodu nedoumica i planiranja. Još niste sigurni dali uložiti u nekretnine ili ostaviti zalihu novca, a za vas novac nije bogatstvo – više volite posjedovati nešto ''opipljivo''. Kontrolirajte bolje vaše suradnike kako ne bi napravili neka nedozvoljena zaduživanja.
Ljubav- u ljubavi slobodni Jarci sada ne znaju točno što žele i za koga se odlučiti. Stare ljubavi ne idu iz glave, a novo je nepoznato i djeluje nesigurno. Strpite se. Vi koji ste sretni u braku ili u vezi – ostanite sretni.


VODENJAK

Posao- Nije lako biti originalan i tako zaraditi za život, ali vi se ne date i na kraju vam se trud uvijek isplati. Kako ste navikli samostalno odlučivati o svemu tako vam je neobično što se trebate prilagoditi drugima. Iskusnije i ozbiljnije osobe spremne su vam dati podršku i konkretnu praktičnu pomoć. Kako ste u poslu inovativni tako ćete i za nove poslove naći sasvim neobične načine i metode rada.
Ljubav – Ozbiljne veze - pomišljate da vaš odnos sa partnerom/icom formalizirate, iako ne patite od formalnosti. To je dobro razmišljanje. Vi koji ste spremni za novu ljubav sada uglavnom mislite samo na jednu osobu i s njome ćete otkriti mjesta kao stvorena za ljubav.


RIBE

Posao- Zračite posebnom energijom. Oko vas se stvori nepredviđena gužva kamo god krenete. U ovome trenutku planiranje detalja u poslu nije moguće. Vaša inicijativa i vaša prilagodljivost dati će vam veće financijske rezultate nego što sada zamišljate i očekujete. Sada trebate biti iskreni prema drugima, ali trebate misliti puno više na sebe.
Ljubav- vama koji ste u braku nekoliko romantičnih trenutaka u zagrljaju voljene osobe vratiti će vas u dane kada ste bili jako, jako sretni. Zato sada izdvojite više vremena za trenutke nježnosti.