Emisije

Tko je zapravo Kaja Vidmar? Slovenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom boluje od Chronove bolesti i iza...

Atraktivnoj Slovenki oko bebe pomažu majka i sestraLara, no mnogi se pitaju tko je zapravo Kaja

Marija Pajić
01.05.2022 18:30

Nova ljubav Šime Vrsaljka , Kaja Vidmar pohvalila se na društvenim mrežama fotografijom djevojčice s kojom najčešće uživa u šetnjama Madridom. Atraktivnoj Slovenki oko bebe pomažu majka i sestra Lara , no mnogi se pitaju tko je zapravo Kaja? Jer jedino poznato jest da je bila model.

Navodna odabranica hrvatskog nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka, slovenska manekenka Kaja Vidmar -nakon duge šutnje na društvenim mrežama, napokon se oglasila. Iako se šuškalo kako je rodila prije nekoliko tjedana, fotografiju kćeri u smeđem dvodijelnom kompletu podijelila je tek prošlog tjedna! No, u revijalnom samozatajnom tonu krijući sve detalje iz privatnog života - onemogućila je komentiranje pa su obožavatelji ostali uskraćeni za pisanje radosnih čestitki!

"Sve te vijesti su strašno ljudima zanimljive i nailaze na veliki odjek u javnosti. Šime Vrsaljko je naš reprezentativac, ljudi ga obožavaju, ima nekakav lijep imidž u javnosti tako da je svakako taj aspekt njegovog života jako zanimljiv, pogotovo zbog toga što Šime to jako strogo čuva u tajnosti", rekla je Barbara Marinović.

Ova atraktivna Slovenka već neko vrijeme živi u Madridu, aslovenski portal 24ur nedavno je objavio intervju s njom, u kojem je o ocu djeteta pričala metaforički.

"On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator. Moj privatni život je ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu", stoji na njezinom profilu.

A tko je zapravo Kaja Vidmar? Prije nekoliko godina, osvanula je na naslovnici slovenskog Cosmopolitana u kojem se pohvalila kako je napisala e-knjigu sa raznim savjetima za zdrav život! Za sve je kriva Chronova bolest, ali to nije jedini problem u Kajinu životu.

"Kaja Vidmar ima tu jednu tešku situaciju iz djetinjstva. Pisala je i pričala o tome kako je živjela jedan idiličan život s tatom, mamom i sestrom sve do svoje 12 godine kada je tata doživio tešku prometnu nesreću. Kaja, mama i sestra su preuzele jaku važnu obiteljsku ulogu gdje je puno toga spalo na nju samu", pojasnila je Barbara Marinović.

U istom intervjuu, pohvalila se da je predobra kuharica pa tako njezina bezglutenska pita od špinata i mramorni kolač s 90 postokakaa - navodno ostavljaju bez teksta! Tko zna, možda je u Šiminu slučaj ljubav doista išla kroz želudac!