Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!

Na ekrane se vraćaju veseli Šibenčani iz 'Večere za 5 na selu' - umjetnica, policajac i hedonist!

Tim Šibenski golužni bonkulovići čine Duška Zaninović (66), Mile Perkov (41) i Milan Ercegović (69)

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 16.12.2021. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Šibenski predstavnici su Duška Duki Zaninović, Mile Perkov i Milan Milko Ercegović, čiji su nastup gledatelji 'Večere za 5 na selu' također jako hvalili, a sada dolaze pod imenom Šibenski guložni bonkulovići, što je kod njih naziv za pomalo lakome ljude koji vole dobro pojesti i vole dobre 'bokune', tj. okuse.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Svestrana umjetnička duša Duška Zaninović dolazi iz Bilica, bavi se slikarstvom, oslikava i izrađuje odjevne predmete i nakit, piše i sklada pjesme, pjeva, a završila je i školu za odgajatelje te je radila s djecom. Obožava kuhanje i dekoriranje jela, cijeni i stare recepte, a li voli i eksperimentirati u kuhinji pa kaže: „Moja mama je bila kuharica i kuhala je odlično, godinama nakon sam osjećala okus i miris jela koje je ona spremala pa sam po tom sjećanju i ja nastavila kuhati.“ Gledateljima će biti poznata jer je već sudjelovala u 'Večeri za 5' i 'Punom parom', a 2015. kuhala je i u drugoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Uz 66-godišnju Dušku, kuhaju dva simpatična 'momka', prvi je 41-godišnji pjevač Mile iz Tribunja, a drugi 69-godišnji umirovljeni brodski tehničar Milan iz Šibenika. Mile zaista ima zanimljivu životnu priču - od policajca do estradnog umjetnika! On je bivši policajac, točnije inspektor za narkotike, koji je dugo lovio „loše dečke“ i ostat će upamćen po izjavi: „Po danu su pjevali meni, navečer ja njima.“ Piše i sklada pjesme te pjeva, a njegove izvedbe imaju po nekoliko desetaka tisuća pregleda na YouTubeu. Mile se smatra i „tipičnim Dalmatincem“; samouvjerenom, veselom i komunikativnom osobom koja obožava dobru spizu. Preferira dalmatinsku, mediteransku kuhinju, ali je jako dobar i u pripremi kontinentalnih delicija.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Milko priznaje da uživa u svakom danu; druži se s prijateljima, organizira zabave i večere, voli se kartati, i naravno - kuha po cijele dane! Kuhanje za Milana predstavlja veliki užitak i kao svoju najveću specijalnost ističe pečenje janjaca i pripremanje mesnih jela. Vedra je, ali i glasna osoba pa se zbog toga često nalazi u centru pažnje ili kao glavni animator u društvu, a kad je kuhanju riječ, kaže: „Neke sam stvari naučio od svoje matere, koja je izvrsna kuharica. Znam svašta spremiti.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novu sezonu blagdansko-kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' pratite od ponedjeljka u 21.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Brak na prvu - upoznajte kandidate

Profesorica Lidija Stević osvojila je nagradu za novu riječ, a sada traži partnera koji može podnijeti njezin karakter

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba