Ostalo

Svima znana trojka s Kvarnera uveseljavat će vas i u novoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Tim Krepat, ma ne molat, koji čine Nikita Dajčer (32), Enes Softić (51) i Leo Pavela (51) s Kvarnera, gledajte od 20. prosinca u 21.15 sati

RTL.hr
15.12.2021 19:30

Ekipu s Kvarnera čine Leo Pavela, Enes Softić i Nikita Dajčer, koji će svoje vještine braniti pod imenom poznate uzrečice na Kvarneru: 'Krepat, ma ne molat', odnosno: 'Umrijeti, ali ne odustati' , a svi oni sigurno će se složiti da su dugogodišnji ljubitelji RTL-ovih kulinarskih emisija. Naime, Leo je sudjelovao u 'Večeri za 5 na selu' zato što mu se jako svidio nastup njegove prijateljice, pjevačice Nikite, u jednoj od prošlih sezona, Enes je želio pokazati supruzi, pobjednici 12. sezone tog popularnog showa, Ireni Softić , kako je i sam vrhunski kuhar i domaćin, što je naposljetku i pokazao, a Nikita je gledateljima poznata iz nekoliko emisija: 'Big Brothera', 'Večere za 5' te 'Večere za 5 na selu'!

Tim Krepat, ma ne molat

Ta 32-godišnja vlasnica kozmetičkog salona za sebe kaže da je komunikativna, kritički nastrojena i direktna, a u kuhanju voli eksperimentirati i ne preferira klasična jela, nego kinesku kuhinju. Velika je ljubiteljica životinja i adrenalinskih sportova, uvijek spremna na nove izazove, a definitivno će ostati upamćena kao prva kandidatkinja koja je u nekom kulinarskom showu poslužila pizzu iz dostave!

Tim Krepat, ma ne molat

Uz nju će kuhati Leo,51-godišnji novinar i TV voditelj koji kaže: Uz kuhanje, jedrenje je moja velika strast!" Za sebe kaže da je komunikativan, zabavan i znatiželjan te, naravno, jako spretan u kuhinji, a najviše priprema mediteranska jela. Za smijeh u ovome timu zasigurno će biti najviše zaslužan 51-godišnji Enes koji je uvijek spreman za šalu, a svom kuhanju kaže: Već trideset godina radim kao konobar i obožavam svoj posao!" Tijekom ljetne i zimske sezone odlazi u Italiju raditi kao voditelj restorana, a za sebe kaže da je veliki grill majstor i ljubitelj mesnih delicija, što će svakako biti veliki plus ostatku njegove ekipe.

Novu sezonu blagdansko-kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' pratite od ponedjeljka, 20. prosinca u 21.15 sati na RTL-u!