Ostalo

U novoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' sudjelovat će i kandidati koje sigurno dobro pamtite...

Tim Nesalomljivi čine Lukrecia Kramarić (28), Ivan Škreblin (41) i Božidar Miodragović (68), a gledajte ih od ponedjeljka, 20. prosinca, u 21.15 sati

RTL.hr
14.12.2021 19:00

Dva osebujna karaktera i jedna dama bit će sigurno tim koji će izazivati mnogo pažnje - i to u svakom smislu! Riječ je Lukreciji Kramarić, Ivanu Škreblinu i Božidaru Miodragoviću, a vjerujemo kako se muškog dijela tima zbog njihovih, u najmanju ruku, neuobičajenih nastupa u 'Večeri za 5 na selu' sjećaju brojni gledatelji. Tako je gledatelje Ivan neprestano nasmijavao svojim izjavama te nenadanim odlascima od stola tijekom svoje večere, a Božidar ljutio svojim ocjenama ponašanjem prema drugim kandidatima!

Tim Nesalomljivi

Ivan ima 41 godinu, dolazi iz Zagreba i po zanimanju je koncertni pijanist te učitelj klavira koji jako voli kuhati. Preferira mediteransku kuhinju, ne koristi kupovne začine, nego ih sam pravi, a za sebe samouvjereno kaže: Pogledajte ove pijanističke prste, pa kako ne bi bili vješti?!" Umirovljenik Božidar ima 68 godina, po zanimanju je kuhar i nimalo skromno tvrdi: Najuspješniji sam kuhar prve generacije ugostiteljske škole u Bjelovaru." Božidar ne skriva kako mu je pobjeda uvijek važna jer je siguran u svoje vještine i kaže kako baš uvijek kuha s ljubavlju. Najradije spravlja specijalitete domaće kuhinje, a voli i mediteransku hranu.

Tim Nesalomljivi

Uz njih će kuhati 28-godišnja Lukrecia koja je po zanimanju stjuardesa, a živjela je i radila u Dubaiju. Dolazi iz Samobora i najčešće priprema slastice, posebno veganske kolače premda nije veganka te najviše voli tajlandsku kuhinju. U emisiju se prijavila kako bi pokazala svoje kulinarske sposobnosti iako u šali kaže. Omiljena hrana mi je sendvič!"

Novu sezonu blagdansko-kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' pratite od ponedjeljka, 20. prosinca u 21.15 sati na RTL-u!