Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Uskoro

Verica i Dragan Jovanović u kulinarski show 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' stižu s pojačanjem!

Tim JOVANOVIĆI čine supružnici Verica Jovanović (36) i Dragan Jovanović (38) iz Pule te njihova djeca Gabriel Jovanović (15) i Anika Faith Jovanović (11) iz Pule.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 27.11.2020. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi koji su gledali treću sezonu showa 'Tri, dva jedan - kuhaj!' zacijelo se živo sjećaju supružnika Jovanović koji su slovili kao favoriti, ali u finalu njihovo jelo nije bilo dovoljno dobro za pobjedu. Jovanovići su pomalo neobičan par koji je prepoznatljiv po svom stilu, a u ovogodišnjem izdanju showa pridružit će im se i njihova djeca - Gabriel i Anika. Iako su jako zaposleni, Verica i Dragan trude se maksimalno vremena provesti sa svojom djecom, a to nerijetko znači da i kuhaju zajedno. Dok je Gabriel nešto tiši u povučeniji, Anika je otvorenija, želi upisati kuharsku školu i kažu sličnija je majci po pitanju toga da radije uživa u hrani nego u njezinoj pripremi. Nakon sudjelovanja u showu Dragan je otvorio svoj Gastro klub dok je Verica posvećena obiteljskom biznisu, tj. domu za starije sobe, a nedavno su otvorili i fitness centar.

Show 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' pratite uskoro na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI KANDIDATI

Što nas čeka ovog tjedna 'Večeri za 5 na selu': 'Petero novih natjecatelja već polako zavrće rukave u želji da nam pokažu kakvi su domaćini i gosti'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba