Ostalo

Tajna odlične Baričine orehnjače: 'Tako su radile moja mama i bake...'

Barica je napravila orehnjaču koja je Pažanina podsjetila na djetinjstvo

RTL.hr
2020-12-13 10:00

Barica je vrsna kuharica, a najbolje joj idu tradicionalni specijaliteti koje kuha čitav život. Među njima je i orehnjača, kolač koji se u Prigorju peče za posebne prilike.

Barica je objasnila kako je pripremila orehnjaču koja je Pažanina podsjetila na djetinjstvo.

"Radim kako su radile moja mama i bake. Ima limuna, ima vanilin šećera, ima ruma..." rekla je Barica Ivanu, a zatim otkrila poseban sastojak: "Mislim da je tajna u medu, on daje svježinu i može se jesti nekoliko dana."

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.