Ostalo

Znate li kako se ispravno radi pire od krumpira? Pažanin je objasnio koji je pravi način

Pažanin voli kada se stvari rade prema pravilima

RTL.hr
2021-12-17 11:30

Ivan Pažanin već je godinama član žirija u kulinarskim showovima ' Tri, dva, jedan - kuhaj! ' i ' Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! ' gdje svojim savjetima podučava kuhare amatere kako pripremati ukusna jela na ispravan način. Prošle sezone blagdanskog specijala 'primijetio je da je tim Gromača kuhao krumpir za pireoguljen i narezan na kockice, no to nije ispravno, kaže chef.

"Krumpir se kuha u kori. Onda se očisti i stisne i nastavlja se dalje proces", objasnio je Pažanin.

Kako vi radite pire-krumpir?

'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' gledajte od ponedjeljka, 20. prosinca, od 21.15 sati na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.