Ostalo

Znate li koja je tajna dobre sarme? 'To su sitni detalji, ali utječu na konačni rezultat'

Sarmu svi znaju pripremiti, ali na svoj način

RTL.hr
16.12.2020 16:00

Natjecatelji su u petoj epizodi showa ' Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! ' kuhali sarmu i pire-krumpir, tradicionalno zimsko jelo koje svi znaju kuhati, no svatko mu da neki svoj završni pečat.Ružica je tako navela što po njenom mišljenju čini dobru sarmu.

"Dobro meso, miješano, pola-pola, panceta mljevena unutra, začini, ja volim trunku ružmarina u mesu..." navela je Ružica, na Željkino iznenađenje.

Slavonka Željka je, pak, otkrila da voli male sarme, a ne velike kakve se rade u nekim drugim dijelovima Hrvatske. Druge stvari joj, kaže, nisu tako važne, iako itekako mijenjaju okus.

"To su sitni detalji, ali utječu na konačni rezultat, no to je više stvar osobnih preferencija", smatra Željka.

Pogledajte u videu na što je mislila, a novu epizodu gledajte u 20:45 na RTL-u!

Pogledajte i recept za pobjedničku sarmu tima La Parenzana!

Pročitajte još
Sarma i pire-krumpir