Ostalo

Znate li koja je tajna dobre sarme? 'To su sitni detalji, ali utječu na konačni rezultat'

Sarmu svi znaju pripremiti, ali na svoj način

RTL.hr
2020-12-16 16:00

Natjecatelji su u petoj epizodi showa ' Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! ' kuhali sarmu i pire-krumpir, tradicionalno zimsko jelo koje svi znaju kuhati, no svatko mu da neki svoj završni pečat.Ružica je tako navela što po njenom mišljenju čini dobru sarmu.

"Dobro meso, miješano, pola-pola, panceta mljevena unutra, začini, ja volim trunku ružmarina u mesu..." navela je Ružica, na Željkino iznenađenje.

Slavonka Željka je, pak, otkrila da voli male sarme, a ne velike kakve se rade u nekim drugim dijelovima Hrvatske. Druge stvari joj, kaže, nisu tako važne, iako itekako mijenjaju okus.

"To su sitni detalji, ali utječu na konačni rezultat, no to je više stvar osobnih preferencija", smatra Željka.

Pogledajte u videu na što je mislila, a novu epizodu gledajte u 20:45 na RTL-u!

Pogledajte i recept za pobjedničku sarmu tima La Parenzana!

Pročitajte još
Sarma i pire-krumpir

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.