Sastojci:
4 orade,300-400g
1-1,5 kg hame
500 g svježihkozica
300g glatkog brašna
svježi kvasac
šećer
5 kom mladogluka
soja sos
oyster sos
korijander
sezamovo ulje
sol
papar
2l suncokretovog ulja
cherry rajčice
3 limuna
1češnjak
1l maslinovog ulja
korjenasto povrće, mix temeljac
Brendy 200 ml
1kg čičoka
1l mlijeka
pepeo maslina
200g peršina
400ml suncokretovog ulja
motar svježi
salikornija
mikrogreenski azijski
limun 1
rotkvice
3 tikvice
kapari, mali plod
Carpaccio od orade:
carappico, limun, samoniklo bilje, čips od kože ribe, popkorn od kapara
Oblačići s kozicima:
Baozi ili pareni oblaci punjeni kozicama, ml. luk, oyster, soja sos, sezamovo ulje, korijander. Tijesto se radi od brašna tople vode i kvasca,mota se u cvijet srupom na vrhu kao usta zlatne ribice i kuha se na pari. Za umak bisque
Confit od hame s čičokama:
Hama sa ostalim povrćem konfitirano, krema od čičoke i ostalo povrće, pepeo masline, čips zavijuci od kože hame