Ostalo

Pačji ragu s tartufima i širokim rezancima

Tim Polupani zvončići

RTL TV
2020-12-11 13:10

Sastojci:

široki rezanci s jajima

pačji batak i zabatak

20 g brašna

400 ml temeljca od juhe

100 ml vrhnja za kuhanje

80 g tartufate

20 ml ulja od tartufa

sol

papar


Priprema:

Batak i zabatak očistiti od kosti i narezati na kockice, posoliti pa zapeći na tavi da dobije smeđu boju. Nakon što se prepržimeso,treba ga pobrašniti pa politi s temeljcem.Dodati vrhnje za kuhanje i tartufatu te na samom kraju dodati ulje tartufa. Pomiješati s rezancima i poslužiti.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.