Ostalo

Riblja pašteta i focaccia

Recept Ivana Pažanina

RTL TV
2020-12-22 09:45

Sastojci za riblju paštetu:

Riba bijela500 g

Riba plava300 g (skuša ili tuna)

Peršin

Češnjak

Kapari

Slani inćuni

Konjak

Majoneza

Kečap

Maslinovo ulje


Priprema:

Ribu termički obraditi, očistiti i sve sjediniti s ostalim sastojcima.


Sastojci za focacciu:

Brašno glatko500 g

Kvasac svježi25 g

Šećer1 žlica

Mlaka voda300 ml

Sol1 žlica

Crne masline bez koštica

Cherry rajčice

Ružmarin svježi

Krupna sol

Maslinovo ulje


Priprema:

Umijesiti tijesto. Pustiti na toplom da se tijesto diže 30 minuta. U tijesto utisnuti rajčice i masline. Posuti krupnom soli i maslinovim uljem. Peći 20-ak minuta na 200C.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.