Ostalo

Svinjski kare

Tim Jovanovići

RTL TV
2020-12-10 11:50

Sastojci:

svinjski kare u komadu bez kosti s kožom

žuti luk 4 komada

češnjak 2 komada

suncokretovo ulje

majčina dušica

sol krupna

limun 1 komad

kadulja 20 listova

grašak 250 g

ljutika 5 komada

cikla svježa 3 komada

endivia 2 komada

dehidrirana svinjska koža


Priprema:

Svinjski kare otvoriti, začiniti, napraviti rolu i vezati. Peći u pećnici na 200 stupnjeva oko sat vremena. Ljutiku zapeći. Od graška napraviti kremu. Ciklu narezati na kockice te peći na tavi sa začinima. Endiviji skinuti mekane djelove te korijen lagano pržiti i začiniti acetom balsamicom. Od dehidrirane kože napraviti popcorn.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.