Novosti

Australska zvijezda o ulozi u seriji 'Posrednice': 'Cassie je snažna, pokušava promijeniti tuđe sudbine'

Seriju 'Posrednica' možete gledati vikendom u poslijepodnevnom terminu na RTL2. Glumica Harriet Dyer objasnila je svoju ulogu.

RTL.hr
27.11.2022 11:15

Glumica Harriet Dyer utjelovila je glavnu ulogu - djevojku Cassie u seriji ' Posrednica ', a uloga je to koja je ovoj 34-godišnjoj Australki odlično sjela. Zavoljela je čudnjikavu Cassie, koju je gradila slijedeć svoja iskustva i intuiciju. U vrijeme kada je glumica Cassie, Harriet je imala 30 godina, a pred ekranima je utjelovila djevojku od 25 godina. Stoga je imala pet godina prednosti, izjavila je svojedobno u intervjuu.

"Cassie je sigurna u sebe u smislu da je svjesna da ne poznaje samu sebe dovoljno dobro. Ima svega 25 godina, dok sam ja imala 30. Mislim da je to period kada se puno toga događa u životu mlade žene. Preispituje samu sebe, no u isto vrijeme je snažna. Upoznajemo je u trenutku u kojem ona više ni sama ne zna što napraviti sa svojim vizijama. Imala je opciju piti i blokirati vizije, kao što je činila njezina majka ili krenuti dalje i pokušati promijeniti nečije živote, barem malo", ispričala je Harriet o svojoj ulozi u seriji 'Posrednica'.

"25-godišnjakinje inače u toj životnoj fazi zapravo pokušavaju tek shvatiti kako plaćati račune i snaći se u svijetu odrasli, pa Cassie na svoje putovanje odlazi poprilično sama. Za razliku od ostalih ženskih likova iz ovog žanra, Cassie je još prilično mlada i pomalo djetinjasta", dodala je Harriet.

Seriju 'Posrednica' možete gledati vikendom u poslijepodnevnom terminu na RTL2.