Novosti

Do posljednjeg mjesta ispunjena velika Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog: Svi su pjevali s...

Na veselje mnogobrojne publike, na pozornici su se pojavili i sve oduševili Ententinići koje čine mišica Ena, slonić Ten i zebrica Tina, a svojim dolaskom djecu je oduševio i popularni Kockić

RTL.hr
15.11.2022 14:15

KD Vatroslav Lisinski protekli je vikend bila centar najbolje dječje zabave. Održan je koncert pod nazivom "Mi smo EnTenTinići - pjevajte s nama!" , a u svakoj sekundi showa uživali su svi!

Čak 350 članova različitih zborova i solista bili su dio ovog projekta.

Zborovi "Trešnjići", "Crescendo", "Smiješak", "Bajka", "Zagrepčanke i dečki", "Zagrebački anđeli", plesne skupine Plan B i Balans-Code te solisti Lucija Eterović i Aurelia Stašić otpjevali su popularne dječje pjesme kao što su "En, Ten, Tini", "Hoki Poki", "Kad bi svi" te mnoge druge.

Picture1.jpg

Ovaj veseli događaj u organizaciji RTL Hrvatska i Menart/Arija je vodio odlično raspoloženi Bojan Jambrošić.

Na veselje mnogobrojne publike, na pozornici su se pojavili i sve oduševili Ententinići koje čine mišica Ena, slonić Ten i zebrica Tina, a svojim dolaskom djecu je oduševio i popularni Kockić!

Oduševljenje najmlađih posjetitelja, ali i njihovih roditelja, kulminiralo je kada su se na pozornici okupili članovi svih zborova, solisti kao i voditelj događaja te kad su s cijelom dvoranom otpjevali jednu od najpoznatijih pjesmica 'Kad si sretan''.

Malo je reći da su svi bili radosni, osmijesi na licima govorili su više od riječi. Ovaj koncert je zasigurno bio događaj koji će se dugo pamtiti!