Play ponuda
SNEAK PEAK

Emir Hadžihafizbegović, Zlatan Zuhrić Zuhra i Arija Rizvić otkrili zašto će nova RTL-ova serija biti najveći hit ove jeseni!

"Toliko smo svi kliknuli, mi glumci se družimo i zabavljamo, produkcija je odlična, sve su nam omogućili. Zaista je predivno", rekla je glumica Arija Rizvić, koja u novoj RTL-ovoj seriji ima jednu od glasvnih uloga. Ova jesenska poslastica na male ekrane donosi mnogo zabave kroz životopisne likove s kojima će se, bez sumnje, mnogi poistovijetiti. Produkcija je sjajna, sve je rađeno po najmodernijim standardima, a novinari su u srijedu u zagrebačkom studiju Jadran filma imali prilike vidjeti kako izgleda jedan od čak 16 setova, koji se prostiru na 1800 kvadratnih metara. "Zaista smo htjeli, osobito za komediju, osloboditi glumce, da se mogu kretati, da mogu biti svoji, a ne ih forsirati da budu na određenoj poziciji", rekao je Michael Butow, savjetnik za serijski program RTL-a. Mnogo je noviteta, glumačka postava je impresivna, a atmosfera već u drugom tjednu snimanja nevjerojatna. "Ljudima će baš privući pažnju, tu je i nogomet, najvažnija sporedna stvar na svijetu, bit će i svih ostalih primjesa, ima sve sastojke za dobru tortu", rekao je Zlatan Zuhrić Zuhra. Što naši glumci imaju za reći o novoj seriji, pogledajte u videu!

RTL.hr/ 25.5.2023. u 11:04

Najnovije

Image
NIJE ZA SVAKOGA

Zajednički izazov s klackalicom namučio muškarce: 'Uopće nisam vidio što treba'

Pogledaj još videa
Play ponuda

Najgledanije

Image
SLETJELI U LJUBLJANU

VIDEO Pogledajte prve trenutke Hrvata s djecom na europskom tlu. Noah Kraljević: 'Sretni smo što je sve pozitivno ispalo'

Pogledaj još galerija