Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OSMA EPIZODA

Evo što vas čeka u novoj epizodi 'Očevog izbora': Na što je sve otac spreman da spasi svog sina?

U nastavku vam donosimo što vas danas očekuje u novoj epizodi serije 'Očev izbor'

Image
Foto: Očev izbor
RTL.hr/ 23.1.2023. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U prošloj epizodi Irfan je dobio nož u leđa od strane svog najboljeg prijatelja i u tom se trenutku s njime i suočio. Kako vrijeme za Denizovu operaciju isticalo, Süleyman je tražio način da vrati svoj novac.

Što vas danas očekuje?

Nekoliko sati prije Denizove operacije, doktora Tahsina zarobio je Hakan. Dok je Denizova sudbina u Hakanovim rukama, što će İrfan učiniti da spasi svog sina? Ayşe je u opasnoj zoni pokušavajući saznati za Süleymanove mutne poslove. U međuvremenu, problemi se nastavljaju u Babilonu. Investitori koje je Egemen usmjerio Babilu iza İrfanovih leđa dovest će ga do niza problema. Hoće li İrfanovo i Egemenovo prijateljstvo proći test povjerenja? Kojim putem će krenuti İrfan dok se nalazi na kušnji zbog života svoga sina?

O čemu se radi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Životu Irfana (Halit Ergenç), profesora ekonomije na državnom sveučilištu, iznenada krene nizbrdo. Najprije nepravedno dobije otkaz, a zatim se njegov sedmogodišnji sin Deniz razboli. Irfan i njegova supruga Eda (Nur Fettahoğlu) traže pomoć, no kamo god krenu, vrata im se zalupe pa odluče pokucati na zadnja, vrata njihovog prijatelja iz djetinjstva Egemena (Ozan Güven). Irfan će ponovno sresti Ilay (Birce Akalay), ljubav svog života s kojom je prekinuo kad su se trebali vjenčati a koja je sada Süleymanova (Mesut Akusta) ljubavnica te mladu ženu Ayşe (Aslı Enver), koja bi mogla postati njegova spasiteljica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VRIJEME JE ZA RUKOMET!

Sraz titana: Utakmicu Francuska - Njemačka ne propustite večeras na RTL2!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba