Novosti

Glumica, pjevačica, glazbenica i osmijeh koji će vas očarati: Prekrasna Kaya Ozgu glumi u turskoj seriji...

Zanosna Turkinja Kaya iz serije 'Tri sestre' očarava ljepotom, ima nekoliko milijuna pratitelja s razlog...

RTL.hr
22.04.2023 16:30

Turska glumica Kaya Özgü tumači najstariju sestru u novoj turskoj seriji 'Tri sestre' na RTL-u , a možete je pratiti i na PLAY Premium . Prelijepa 27-godišnjakinja pjeva, glumi i svira gitaru i klavir. Na Instagramu je prati 2.1 milijuna ljudi, a jedan pogled na nju je dovoljan da shvatimo zašto. Prekrasan osmijeh, sjajna kosa i tamne oči krase ovu svestranu mladu ženu.

U svijet glume ušla je ulogom Sibel u turskoj seriji A.K.A. Legenda (Adi Efsane) 2017 godine. Nakon toga je nastavila sudjelovati u raznim TV serijama. Oživjela je lik Zeynep u povijesnoj turskoj seriji Kutul Amare. Naposljetku, lijepa turska glumica glumila je u turskoj drami Kimse Bilmez (Ljubav i tajne). U ovoj TV seriji glumila je Sevdu. Lik je vrlo lijepa i energična djevojka koja sanja da bude zvijezda. Ali (Kerem Cem), s druge strane, ima tajanstvenu prošlost.

Kratka ljubav Alija i Sevde

Na setu se zbližila s glumce Burakom Serdarom enalom koji je glumio Alija. Neko vrijeme bili su zajedno, no nedavno su stigle loše vijesti. "Ne želim previše komentirati. Okončali smo našu vezu s poštovanjem", rekla je atraktivna glumica.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kaya na društvenim mrežama broji veliki broj pratitelja, a ova simpatična glumica očarati će vas svojim osmijehom.


Ne propustite pogledati seriju 'Tri sestre' na RTL-u i PLAY Premium !