Play ponuda
Play ponuda
SA 28 GODINA

Goran Vinčić - Vinča iz 'Stanja nacije' želi biti najmlađi stand up komičar koji će napuniti Lisinski! 'O tome sam sanjao'

Komičar kojeg gledate i u 'Stanju nacije' u listopadu ima nastup u dvorani Vatroslava Lisinskog

Image
Foto: PR
RTL.hr/ 25.4.2023. u 14:00
Play ponuda

Nakon što je rasprodao brojne dvorane, klubove, kazališta po cijeloj regiji - jedan od najtraženijih komičara - Goran Vinčić - Vinča odlučio je napuniti dvoranu Vatroslava Lisinskog i to u ponedjeljak 16. listopada kada će održati svoj novi show - Reci mi da se šališ.

"Lisinski je za mene nešto o čemu sam sanjao da ću jednoga dana raditi. Nakon osam godina karijere želio sam sve dići na stepenicu više i došlo je vrijeme za ispunjenje tog sna - tako da je Lisinski logičan odabir za moj najveći nastup u karijeri", kaže 28-godišnji Vinča koji će biti jedan od najmlađih komičara kojem bi uspjelo osvojiti ovu zagrebačku dvoranu.

U osam godina karijere od najmanjih klubova došao je do kraljice svih dvorana, a iako je poznat po osobnom pristupu, veličina Lisinskog neće mu biti prepreka, već izazov.

"Lisinski je najveći izazov do sada jer želim da svatko u publici doživi nastup na isti način, da se jednako zabavi i uživa mojim forama. Velika je to dvorana i trebat će tona energije da svi budu zadovoljni", rekao je.

Image
Foto: PR
Image
PR

Ulaznice za spektakl u Lisinskom 16. listopada po cijeni od 18, 20 i 22 eura pronađite u sustavu EntrioUlaznice.hr i na blagajni Lisinski. A za one najhrabrije koji će u Lisinskom ispuniti prve redove - Vinča ima posebno iznenađenje. "Neki kažu da sam izgradio karijeru na prvom redu i ja bih se donekle složio. Prvi red na mom nastupu je kao prva linija, tu sjedaju najhrabriji i često najduhovitiji ljudi. Za ovu posebnu priliku ulaznice u prvom redu će biti jeftinije, dakle deset eura -  a hoće li to na kraju ipak platiti skuplje, morate doći vidjeti!"

Prošli vikend Vinča je objavio specijal "Dežurni krivac" koji je u samo četiri dana pogledalo preko 65 tisuća gledatelja.

"'Dežurni krivac' se sastoji od nekih najboljih fora u prvih osam godina. Možete ga besplatno pogledati na mom Youtube kanalu i mogu slobodno reći da je sjajna priprema za Lisinski, jer oni koji su me već gledali ponovo uživaju u omiljenim forama, a oni koji me nisu nikada gledali mogu iz sigurnosti doma biti sigurni da ih neću prozvati", kaže Vinča kojeg publika osim s pozornice zna i s malih ekrana i to iz popularne RTL-ove satirične emisije Zorana Šprajca - 'Stanje nacije'.

A kako je neke od najboljih fora ispucao u specijalu, zanimalo nas je što je spremio za Lisinski: "Kada sam rekao da ću se baviti stand up komedijom, baba mi je rekla: "Reci mi da se šališ!" E pa u Lisinskom ćete gledati to - kako se šalim sa svim i svačim! Nemojte propustiti stand up comedy spektakl!"

Više o nastupu pronađite na Facebook eventu. Ulaznice pronađite u sustavima EntrioUlaznice.hr i na blagajni Lisinski.

Satiričnu emisiju 'Stanje nacije' pogledajte i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
važno je djelovati!

Zeleni tjedan na RTL-u poziva: 'Pokrenimo se zajedno!'

Play ponuda

Više s weba