Novosti

Jeste li ih sve pogledali? Ovo su pet najgledanijih epizoda hit serije 'Krv nije voda'

U nastavku vam donosimo top pet najgledanijih epizoda kultne serije 'Krv nije voda'

RTL.hr
24.12.2022 20:00

Kultna serija 'Krv nije voda' dobila je novu sezonu koju gledatelji mogu pratiti subotom i nedjeljom od 19 sati na RTL2. Sreće, radosti i veselja među gledateljima ne-nedostaje, a mnogi su godinama priželjkivali da će ovaj RTL-ov hit dobiti svoj nastavak! U novoj sezoni možete uživati vikendom, a u nastavku smo se podsjetili na pet najgledanijih epizoda svih dosadašnjih sezona serijala! Koja je vama najdraža?

Majka tjera svoju djecu na krađu

Nezaposlena majka dvoje djece, Jasna Galić (33), ne poštuje tuđu imovinu i neodgovorna je, a tako odgaja i svoju djecu, Martina (13) i Anitu (5). Čak ih nagovara na krađu! Kad njezin bivši muž Oliver Galić (34) za to dozna, poludi i zatraži isključivo skrbništvo nad djecom.

Nakon smrti oca djeca dobivaju neočekivano nasljedstvo

Mila (40) i Andrej (38) na ostavinskoj raspravi svog oca doznaju da osim njih dvoje postoji još jedan nasljednik. Nepoznata žena naslijedila je kuću u kojoj je živjela Mila i koju je upravo renovirala sa svojim zaručnikom Ognjenom (43), za kojeg se planira udati za dva mjeseca. Mila i Andrej ne mogu stupiti u kontakt s dotičnom ženom pa unajme privatnog detektiva koji dozna o kome se radi. Prvi susret Mile i Katarine nije bio nimalo ugodan pa Andrej odluči i sam razgovarati s Katarinom. Za nekoliko dana Mila odluči napraviti Katarinin DNK test, ali joj se poljulja samopouzdanje kada zatekne Ognjena i Katarinu zagrljene i jako se naljuti.

Usamljena žena žrtva Facebook predatora

Nakon dugogodišnjeg lošeg braka Anita (37) odluči napustiti supruga Ivicu (41) i odlazi k prijateljici. Ubrzo preko interneta upoznaje zanimljivog muškarca i zaljubi se u njega, ne vidjevši ga uživo. Vjeruje mu na slijepo, te mu čak šalje i novac, dok se u stvarnom svijetu prepire sa suprugom oko zajedničkog sina Matka (14), a financijska pitanja rješavaju na sudu. Nakon što postaje jasno da njezin muškarac iz snova ne postoji i da je nasjela na prijevaru, Anita se počinje baviti odnosima u vlastitoj obitelji.

Roditelji žele svoju kćer bogato udati

Bojana (48) i Goran (52) ne žele više uzdržavati svoju devetnaestogodišnju kći Ivu, koja je ujedno samohrana majka i nije nikad odradila svoju obaveznu školsku praksu. Kao naručen, u cijelu tu priču ulazi i Josip (27), sin Goranovog šefa, koji se Bojani i Goranu čini kao savršena prilika za budućeg zeta, s obzirom da će Josip naslijediti očevu tvrtku. No Iva ne gaji osjećaje prema Josipu, već prema kolegi Denisu (24). Hoće li Josip, uz pomoć Bojane i Gorana, uspjeti nagovoriti Ivu na brak?

Malograđanske provokacije dovode obitelj do totalnog kolapsa

Darko (42) i Ana (38), zajedno sa svojom djecom, kćeri Majom (16) i sinom Lukom (5), napokon su ostvarili san o vlastitoj kući i doselili se u elitni kvart. No brzo se pokaže da su susjedi manje oduševljeni. Cijela je obitelj svakog dana izložena različitim provokacijama, djeca trpe probleme u školi i vrtiću, a sve kulminira kad se taj negativni duh odrazi i na posao Darka i Ane.