Novosti

Jeziva atmosfera, misteriozno ubojstvo i žena koja ima dar! 'Posrednica' će vas osvojiti na prvo gledanje

Serija 'Posrednica' stiže na RTL2, gdje će se subotom i nedjeljom prikazivati u poslijepodnevnom terminu!

RTL.hr
25.11.2022 15:45

Stiže poslastica koja će oduševiti ljubitelje kriminalističkog žanra, ali i sve one koji vole dobre misterije. Serija ' Posrednica ' stiže na RTL2, gdje će se subotom i nedjeljom prikazivati u poslijepodnevnom terminu. Jeziva atmosfera, dinamična radnja i karizmatična glavna glumica - prava su garancija za vikend uživanje uz RTL2.

'Posrednica' Cassie Bedford djevojka je koja komunicira s duhovima i svojim jedinstvenim sposobnostima pomaže detektivu Tomu Hacketu i njegovom novom partneru. Tomov novi partner, bivši agent FBI-a Damien Asante, sumnjičav je prema Cassie, ali mišljenje mu se promijeni kada im Cassie počne uspješno pomagati u rješavanju slučajeva.

Prvi slučaj s kojim se susretnu jest ubojstvo Shannon Bell, a u kojem Cassie pronalazi tragove koji dovode do zaključka da ubojica imitira preminulog serijskog ubojicu Eda Rovena. Cassie počinje pomagati s rješavanjima teških slučajeva, a ujedno se prati i njezina unutarnja borba s vlastitim darom.

Ljubitelji dobrih misterija i jezive atmosfere uživat će u ovom uratku koji daje sve ono što nam treba za vikend odmaranje uz televizijski program. Misterij i dinamika drže vas budnima, a pitka radnja zove vas na još. Ovo je jedna od onih serija koju ćete pitko, lako i rado gledati!

Glumačka ekipa lijepo se uklopila, a Harriet Dyer dobila je niz pohvala za svoju ulogu.

Ne preostaje vam ništa doli uživati u vikendu uz 'Posrednicu', koju možete gledati subotom i nedjeljom od 15:15 na RTL2.