Serije

Gledatelji bi svakako patili! Znate li kako je trebala završiti kultna serija 'Dadilja'?

Kultnu seriju 'Dadilja' možete gledati na RTL Kockici u večernjem terminu

RTL.hr
24.12.2023 17:00

Serija 'Dadilja' jedna je od najpoznatijih serija svih vremena, a zgodne i nezgode osebujne Fran i obitelji Sheffield milijuni ljudi diljem svijeta obožavali su (obožavaju i dalje) gledati! Čak i oni koji nisu najvjernije pratili ovu seriju dobro znaju o čemu je riječ.

Kako krivo pretpostavi da je Fran došla zbog oglasa kojim je tražio dadilju za svoje troje djece, ona biva zaposlena upravo s tim zadacima. Fran se ubrzo silno veže za djecu; Maggie (Nicole Tom), Brightona (Benjamin Salisbury) i Grace (Madeline Zima), te se sprijatelji s batlerom Nilesom (Daniel Davis) koji uvijek ima najnovije i najtočnije informacije o svemu što se zbiva u kući. Tom neočekivanom zabunom, Sheffieldi su dobili ne samo dadilju, nego i cijelu galeriju živopisnih likova koji kao u paketu dolaze s Fran.

DADILJA 7

Fran je uspjela vratiti veselje u kuću koja je bila tužna sve od smrti gospođe Sheffield, a osim što je dijelom zamijenila majku za troje djece, javlja se tenzija seksualne privlačnosti između Fran i gospodina Sheffielda, što nikako ne odgovara njegovoj poslovnoj partnerici C.C. Babbock (Lauren Lane), koja je u njega zaljubljena i u Franny vidi konkurenciju...

I na kraju, naravno, ljubav je pobijedila sve prepreke, a Fran i gospodin Sfeffielde zakleli su se na vječnu ljubav te je scena njihova vjenčanja ušla u legende. No, glavna glumica Fran Drescher svojedobno je otkrila da priča nije trebala imati sretan kraj! 'Serija je trebala završiti bez da su Fran i Maxwell ikada završili u vezi. "Trebalo je biti tako da njih dvoje do kraja dijele privlačnost koja se nikada ne pretvori u nešto više", rekla je zvijezda serije 2018. godine. Iz današnje perspektive zvuči nestvarno - zar ne?

Kultnu seriju Dadilja možete pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na RTL Kockici.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ SERIJE 'SAN SNOVA':