Novosti

Konačno je stigao: Kockić plišanac – najljepši dar za vaše najmlađe!

Jedino čemu će se najmlađi fanovi omiljenog Kockića veseliti više od činjenice da je plišani Kockić konačno stigao jest to da ga ovih blagdana pronađu u svojoj čizmici ili ispod božićne jelke!

RTL.hr
03.12.2022 09:15

Omiljeni Kockić prava je zvijezda najšarenijeg televizijskog kanala – prošle godine zasjao je na daskama koje život znače u kazališnoj predstavi, a ovog je proljeća dobio je svoju zabavnu i poučnu animiranu seriju Kockić i prijatelji'. Njegove poučne 'Kockićeve priče', koje naglas čitaju omiljena lica RTL-a, svakodnevno okupljaju sve generacije, a u televizijskom formatu 'Kockić zna kako' dijeli važne lekcije o pristojnosti, urednosti i sigurnosti. Ovog ljeta dobio je svoj cool sat, a sada i plišanu igračku. I to u pravo vrijeme – darivanje najmlađih ove godine neće zadati glavobolju nijednom roditelju, baki ili djedu jer će se baš svaki mališan razveseliti ako mu Sv. Nikola ili Djed Božićnjak donesu Kockić plišanca.

Šareni Kockić plišanac izgleda baš poput popularnog Kockića, maskote omiljenog kanala za djecu, mlade i obitelj RTL Kockice". Znatiželjnim očima na svom crveno-žuto-plavom kockastom tijelu znatiželjno promatra svijet, njegove duge nogice jedva čekaju vrijeme za trk i igru, a ruke su dovoljno duge da nježno obgrle vašeg mališana.

Kockić plišanac

Kockić plišanac dolazi u dvije veličine. Onog manjeg, visine 15 centimetara, lako ćete objesiti na dječji krevetić, kolica ili u automobil. Praktičan je i malenih dimenzija pa će vašeg mališana pratiti u svim njegovim avanturama – od dnevnih šetnji, preko odlaska u vrtić i na putovanje. Veći Kockić također voli putovati, ali će njemu zbog visine od 40 centimetara trebati nešto više prostora. Zato je idealan za igru kod kuće, voli u društvu gledati crtiće na RTL Kockici" i obožava se ušuškati u krevet i utonuti u san uz Kockićeve priče" i svog malog prijatelja.

Svaki plišanac dolazi pažljivo zapakiran, a nabaviti ga možete na nekoliko prodajnih mjesta. Malenog Kockić plišanca pronaći ćete u Tisak mreži, odnosno na kioscima Tiska, u Tisak media centrima i Tisak plus dućanima u cijeloj Hrvatskoj po cijeni od 89,00 kn (11,81 EUR). Veliki Kockić plišanac može stići na vaša vrata putem Wolt aplikacije. Brzo i jednostavno pronađite ga u Wolt marketu ili preko Wolt partnera Studenca za područje Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra, Pule, Varaždina i Velike Gorice po cijeni od 299,00 kn (39,68 EUR).

Mali i veliki Kockić plišanac – za veselu igru i miran spavanac! #bašfora

Kockić plišanac