Play ponuda
Play ponuda
KRUNIDBA KRALJA CHARLESA III.

Krunidbu pratite od 16 sati u specijalnom izdanju RTL-a Danas! Ekipa s terena je spremna, a uskoro i ona u studiju

Specijalno, kraljevsko izdanje RTL-a Danas na dan krunidbe kralja Charlesa III. i kraljice Camille vodi gledatelje uživo pred Westminstersku opatiju. Ana Brdarić Boljat u studiju će ugostiti komentatore Tvrtka Jakovinu i Mirjanu Rakić, koji će svojim stručnim komentarima provesti gledatelje kroz povijesni dan

Image
RTL.hr/ 6.5.2023. u 11:13
Play ponuda

Današanji popodnevni RTL Danas od 16 sati specijalnim izdanjem obilježit će novu stranicu britanske i svjetske povijesti. Specijal RTL-a Danas o krunidbi kralja Charlesa III. gledatelji će moći pratiti od 16 sati.

Kraljevsko izdanje RTL-a Danas vodit će Ana Brdarić Boljat, a uređivati Josip Antolić. U studiju će voditeljica ugostiti stručne komentatore - povjesničara Tvrtka Jakovinu i legendarnu novinarku Mirjanu Rakić, a ispred Westminsterske opatije će se uživo javljati reporterka Maja Oštro Flis. Svoje prvo javljanje ova je reporterka odradila već jučer. Na ulicama Londona mnogi kampiraju već danima kako bi vidjeli novog kralja.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ad5318ce-ebec-11ed-830a-f29814d0c9ee/original

Izvor: Privatni album

Kralj Charles III. je 40. vladajući monarh koji je tamo okrunjen od 1066. godine, a zanimljiva jest i činjenica da je ovo četvrti veliki događaj u britanskoj kraljevskoj obitelji kojeg pokriva upravo RTL-ova reporterka.

"Prvi kraljevski događaj koji sam pratila bilo je vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja. U Londonu sam pratila i jubilej preminule kraljice Elizabete II., kasnije, nažalost, i njezin ispraćaj", otkriva Maja i dodaje da u London putuje sa snimateljem Jankom Gredeljem, s kojim je popratila sve navedene prijelomne događaje britanske monarhije. Ovaj uigrani RTL-ov kraljevski tandem donijet će sve najvažnije događaje britanske krunidbe, prve u posljednjih 70 godina.

Tko je kralj Charles III., tko je njegova supruga Camilla, kakvim krunama će biti okrunjeni i tko će se sve pojaviti na povijesnoj krunidbi - ne propustite pogledati danas, 6. svibnja, od 16 sati u specijalnom izdanju RTL-a Danas. Emisiju možete pratiti i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREMA ROMANU AGATHE CHRISTIE

Jeste li znali koji poremećaj ima slavni detektiv Hercule Poirot? I zbog toga je tako briljantan

Play ponuda

Više s weba