Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ovo se ne propušta

Ljubavni trokut, prijateljstvo i izdaja – ne propustite finalnu epizodu 'Krv nije voda'

Što vas ove subote očekuje u seriji 'Krv nije voda'?

Image
RTL.hr/ 31.12.2022. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svakodnevne situacije, zamršeni zapleti i skandalozni raspleti. Dvije nove epizode serije 'Krv nije voda' čekaju vas već ove subote od 19.00 sati na RTL-u 2. U novim epizodama tematizira se problematika današnjice - srednjoškolci koji su više uklopljeni u virtualni svijet nego stvarni, problematični tinejdžeri koje imaju prevelika očekivanja od života, problem nezaposlenosti i prevaranata koje iskorištavaju ljude koji su na rubu očaja. Donosimo vam i kratak sadržaj!

Mladi konobar zavodi 20 godina stariju, ali bogatu ženu!

Darko je 30-godišnji skladištar koji živi pomalo dosadnim životom. Svakodnevno ustaje u 6 i odlazi na posao u skladište jedne stabilne firme. Dobar je radnik, ali polako gubi motivaciju gledajući zaposlene oko sebe kako bez volje odrađuju ono što moraju i love svaku situaciju da bi zabušavali. Privatni život kao da i nema te odluči napraviti nešto potpuno netipično za njega: daje otkaz u skladištu i odlazi u Dalmaciju kako bi odradio sezonu u kafiću. Iznajmljuje sobu kod sretno rastavljene gospođe u godinama, Anđele, kojoj se vrlo brzo svidi. Darko odmah prepozna priliku. Život u Dalmaciji paše mu i on počinje gledati Anđelu kao izvor lagodnog života. Kreće u igru zavođenja, no Anđela odluči napraviti mali eksperiment da vidi jesu li Darkovi osjećaji stvarni…

Note u novčaniku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mladi talentirani bubnjar Roko svira u bendu, najčešće na svadbama, te ima prilično popunjen raspored. Njegova djevojka Tesa studentica je koja piše diplomski rad. Roko na svojim gažama dobro zarađuje i ona se ne mora brinuti o financijama. Roko sanja o obiteljskom životu čim Tesa diplomira. No Tesa baš i nije sklona tomu da ubrzo postane majkom, smatra kako je premlada da trčkara za djecom. Također, Rokovo planiranje pokvarila je i epidemija koja je cijelu glazbenu industriju bacila na koljena. Gaža uopće više nema, vjenčanja su svedena na minimalan broj uzvanika i Roko sve češće ostaje kod kuće bez angažmana i bez novca. Tesa, koja nikada nije brinula o financijama, prisiljena je razmišljati o svakoj kuni koju potroši i sve više prigovara Roku. Tesinoj prijateljici Sari se svidio Mak, Rokov kolega iz benda. No Tesa joj kaže kako njega interesira druga djevojka. Sara ubrzo shvati da je ta djevojka Tesa. Sara kaže Roku da se Tesa ljubila s Makom, no Roko joj ne vjeruje. Prava drama tek tada počinje… Može li njihova veza preživjeti prevaru? Jesu li prijateljstva trajno izgubljena?

Nove epizode kultnog serijala 'Krv nije voda' gledajte odmah na PLAY Premiumu.

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Kandidati iznenađeni što Saša želi ostati: 'Traži medijski prostor i pažnju i voli te kamere više od ičega!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Baš fora!

Konačno je stigao: Kockić plišanac – najljepši dar za vaše najmlađe!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba