Novosti

Nećete ga prepoznati! Maxwell Sheffield totalno se promijenio od uloge u seriji 'Dadilja', evo kako danas izgleda

Planetarno popularnu seriju 'Dadilja' ne propustite od ponedjeljka do nedjelja na RTL Kockici

RTL.hr
03.04.2024 15:00

Glumac Charles Shaughnessy utjelovio je u kultnoj ' Dadilji ' šarmantnog Maxwella Sheffielda . Popularna serija snimala se od 1993. do 1999. godine te je doživjela planetarni uspjeh. Charles Shaughnessy, koji je utjelovio bogatog producenta s Broadwaya, i Fran Drescher, koja je utjelovila dadilju njegovo troje djece, oduševili su svijet svojom kemijom i talentom za komediju. Njihova duga suradnja rezultirala je velikim prijateljstvom koje traje i danas.

Kako i ne bi kada Charles upravo glumici duguje ulogu koja ga je proslavila u cijelom svijetu. Naime, Fran nije samo glumila glavnu ulogu u 'Dadilji', već je i autorica tog televizijskog hita. Ekipa koja stoji iza serije napravila je ultimativan pogodak kada je glavnu mušku ulogu predala u ruke Charlesa Shaughnessyja. Teško je zamisliti bilo koga drugoga u njegovoj ulozi, a mnogi ga i dalje teško mogu zamisliti u bilo kojoj drugoj ulozi.

Charles Shaughnessy

No, Charles i danas glumi, ovaj 68-godišnji Britanac igra u sapunicama i televizijskim filmovima. Unatoč aktivnoj i bogatoj karijeri, glumac je ostao najpoznatiji po ulozi karizmatičnog producenta iz visokog društva koji se, unatoč svim razlikama i preprekama, zaljubljuje u šarmantnu dadilju.

Charles Shaughnessy

Prvatno, Shaughnessy je u braku skoro 40 godina. Njegova supruga Susan također je glumica, a u skladnom braku dobili su dvoje djece - kćeri Maddy i Jenny. Skladan obiteljski život jedna je od tajni Charlesovog uspjeha. Iako je prošlo više od 20 godina otkako je 'Dadilja' završila sa snimanjem, Shaughnessy i dalje izgleda sjajno, a svoju vitalnost duguje i prihvaćanju novih tehnologija. Tako je Charles aktivan i na Instagramu na kojem ga prati više od 60 tisuća ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: