Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Od ponedjeljka do petka

Njihov televizijski brak garancija je uspjeha! Zvijezde 'Očeva izbora' već smo gledali u kultnoj ljubavnoj priči

Najcjenjeniji turski glumci današnjice okupili su se u hvaljenoj drami 'Očev izbor', a ubrzo su sjajnom radnjom i visokim produkcijskim standardima osvojili svijet. Nova turska dramska serija stigla je na glavni kanal RTL-a

Image
RTL.hr/ 13.1.2023. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glavne uloge u seriji 'Očev izbor' igraju proslavljeni Halit Ergenç ('Sulejman Veličanstveni' i '1001 noć') i Nur Fettahoğlu ('Sulejman Veličanstveni'). U napetoj dramskoj seriji 'Očev izbor' Nur i Halit utjelovili su bračni par - Irfana i Edu Saygun, koji pod teretom bolesti sina jedinca doživljavaju životni brodolom. Nailaze na niz zatvorenih vrata dok pokušavaju pomoći dječaku, a onda Eda učini korak koji im određuje sudbinu - pokuca na vrata njihova prijatelja iz djetinjstva. Prošlost im pokuca na vrata, a teška perspektiva budućnosti stavlja ih u velika životna iskušenja...

Halit Ergenç i Nur Fettahoğlu među najcjenjenijim su glumcima na iznimno konkurentnom turskom tržištu, a njihova televizijska kemija odavno je potvrđena. Dok u 'Očevu izboru' glume bračni par pred najvećim životnim iskušenjem, prije više od deset godina našli su se u ulogama Mahidevran i Sulejmana Veličanstvenog u istoimenom povijesnom spektaklu. Gledatelji RTL-a tako su se već imali prilike uvjeriti u glumačke vještine i posvećenost koju ove zvijezde gaje prema projektima na kojima rade. Halit i Nur odlično funkcioniraju kao televizijski bračni par, a nakon 'Sulejmana Veličanstvenog' pokazali su to i u 'Očevu izboru'.

Dok su profesionalno Nur i Halit ljudi sličnih profila i poslovnog uspona koji im je isprepleo živote, privatno žive prilično različite priče.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/78be0c86-926e-11ed-beab-ca98b21a9f59/v/250b251e-2baa-11ec-b283-3a925a8303a3/1280x854-250c87c4-2baa-11ec-b71b-3a925a8303a3.jpeg?v=Thu%20Jan%2012%202023%2012:44:47%20GMT+0100%20(Central%20European%20Standard%20Time)

U 'Očevu izboru' njegov bi se brak mogao naći u iskušenju, no privatno to nikako nije slučaj. Halit Ergenç godinama je u sretnom braku s kolegicom Berguzar Korel, s kojom se upoznao na snimanju uspješnice '1001 noć'. Fatalna ljubav planula je na snimanju spomenute serije, a zbog iste su Halit i njegova supruga ostavili dotadašnje partnere. Iako su turski mediji u nekoliko navrata pisali o problemima u njihovu braku, Berguzar i Halit i dalje su zajedno te u idiličnom okruženju odgajaju njihovo troje djece - dva dječaka i djevojčicu koja im je stigla krajem 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Teži privatni put imala je Halitova partnerica u 'Očevu izboru'. Nur Fettahoğlu jedna je od najvoljenijih turskih glumica, no to joj nije donijelo privatnu sreću. Nakon što je 2008. ušla u brak s Muratom Asijom, razvela se tri godine kasnije. Tijekom tog perioda poslovno je doživljavala procvat - snimala je 'Sulejmana Veličanstvenog' i postala važno ime turske umjetničke scene. Nakon nekoliko godina samoće, 2015. je ušla u brak s poduzetnikom Leventom Vezirogluom - za kojeg se udala dvaput. Tijekom braka postali su roditelji djevojčice, a zbog nje su i danas, unatoč razvodu, u sjajnim odnosima. Tako Nur ima veliku poveznicu s likom Ede, koju igra u 'Očevu izboru' - prije svega je posvećena majka.

Upravo je roditeljstvo najvažnija tema 'Očeva izbora'. Što smo sve spremni učiniti za svoje dijete? Odgovor će gledatelji RTL-a doznati u novoj turskoj dramskoj seriji 'Očev izbor'!

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Kandidati iznenađeni što Saša želi ostati: 'Traži medijski prostor i pažnju i voli te kamere više od ičega!'

Image

Očev izbor

dramska/ triler serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - petak u 13.45 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PJEVANJE JE TVOJA STRAST? JESI LI TI MOŽDA PRVI HRVATSKI SUPERSTAR?

PRIJAVE SU OTVORENE! Sudjeluj u novom glazbenom showu, promijeni svoj život i postani novi hrvatski Superstar

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba