Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OVO NE SMIJETE PROPUSTITI

Nova serija ‘911: TEXAS’ od 2. siječnja na RTL2

Glavnu rolu u izvrsnoj „911: Teksas“, spin-off Foxove „911“, ponio je slavni Rob Lowe, poznat po svojem ljepuškastom izgledu i godinama koje ga maze, što je duhovito iskorišteno u prvih nekoliko epizoda serije

Image
RTL.hr/ 2.1.2023. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Od 2. siječnja u 19.50 sati na RTL2, u srcu Teksasa Njujorčanin stvara novi vatrogasni tim. Uzbudljiva serija „911: Texas“ emitirat će se od ponedjeljka do petka u 19.50 sati.

Njujorški vatrogasac, kapetan Owen Strand (Rob Lowe) jedini je preživjeli u svojoj vatrogasnoj postaji nakon terorističkih napada 11. rujna. Nakon što je zaposlio nove ljude i obnovio postaju, stiže mu ponuda iz Austina da obnovi lokalnu vatrogasnu postaju 126, čiji su gotovo svi vatrogasci poginuli tijekom eksplozije skladišta. Iako isprva odbije, Owen prihvaća zapovjedništvo postaje te seli u Austin sa sinom. I dok njegov sin TK (Ron Rubinstein), također vatrogasac, nakon prekida s dečkom ima problem s drogama, Owen je oslabljen od raka pluća. No to ga ne zaustavlja da okupi neobičan vatrogasni tim.

Tu su transseksualac Paul Strickland (Brian Michael Smith), Marjan Marwani (Natacha Karam) te Mateo Chave (Julian Works), koji pati od disleksije. U međuvremenu, Judson "Judd" Ryder (Jim Parack), jedini preživjeli iz vatrogasne postaje 126, bori se s PTSP-om. Tim radi s kapetanicom Michelle Blake (Liv Tyler), koja vodi bolničarski tim, a dozna da njezina sestra boluje od shizofrenije. TK se nastavlja boriti sa svojom ovisnošću te započinje vezu s policajcem Carlosom Reyesom (Rafael Silva).

Glavnu rolu u izvrsnoj „911: Teksas“, spin-off Foxove „911“, ponio je slavni Rob Lowe, poznat po svojem ljepuškastom izgledu i godinama koje ga maze, što je duhovito iskorišteno u prvih nekoliko epizoda serije. Sredinom 2022. Fox je objavio da kreće u novu, četvrtu sezonu, što potvrđuje kvalitetu ove akcijske drame, koja već sada ima zavidan broj sezona. Uz puno eksplozija, vratolomija i opasnih situacija u kojima se vatrogasci nalaze, serija hrabro istražuje ljudske slabosti, krhke, ranjive i osjetljive vatrogasce u usporedbi s junačkim djelima koja čine. Kako se uklopiti ako te ljudi ne prihvaćaju zbog tvoje vjere, seksualne orijentacije, mjesta rođenja, samo su neka pitanja s kojima se serija pozabavila i umotala ih u vatrene obruče s kojima se likovi bore. Možda čak ni mjesto događanja, demokratski Austin u srcu republikanskog Teksasa, nije slučajno izabran. Osim, Roba Lowea, tu su Ron Rubinstein, Jim Parack, Sierra McClain, Natacha Karam, Brian Michael Smith, Rafael Silva, te poznata Liv Tyler, kao kapetanica Michelle Bake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Baš fora!

Konačno je stigao: Kockić plišanac – najljepši dar za vaše najmlađe!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba