Play ponuda
Play ponuda
DOĐI, POGODI, OSVOJI!

Od danas u 18 sati prisjetite se najzabavnijih trenutaka i najvećih dobitaka u omiljenom RTL-ovu game show!

Od ponedjeljka do petka u 18 sati na RTL-u su na rasporedu već prikazane epizode kviza 'Dođi, pogodi, osvoji!' uz koje je zabava garantirana.

Image
RTL.hr/ 22.5.2023. u 13:00
Play ponuda

Vrckav, zabavan, opušten i široke ruke – upravo je takav game show RTL-a 'Dođi, pogodi, osvoji!' koji vole baš svi!

Kroz dinamične igre i velike dobitke brojne gledatelje i natjecatelje vodi provjereni duo – Antonija Blaće i Marin Ivanović Stole, koji svojim humorom i pozitivnom energijom uveseljavaju i školarce i umrovljenike.

Show u kojem je najvažnije imati malo sreće i znati pravu cijenu brojnih artikala, privukao je već na stotine šarolikih gledatelja iz svih dijelova Lijepe Naše, a njihovo veselje kad ih voditelji prozovu za igru teško je dočarati riječima.

Svi oni uz pomoć publike u studiju, koja bodri, sugerira i slavi, dosad su osvajali vrijedne nagrade, od bicikala, kuhinja, namještaja, pa sve do putovanja, no bilo je tu i nekoliko osvojenih automobila!

S natjecateljima zajedno svakodnevno pogađaju i slave i mnogobrojni gledatelji ispred malih ekrana jer 'Dođi, pogodi, osvoji!' omiljena je popodnevna zabava za cijelu obitelj.

Svi vjerni ljubitelji ovog formata od danas će svakim radnim danom u 18 sati moći pratiti već prikazane epizode 'Dođi, pogodi, osvoji!' te se prisjetiti najvećih dobitaka, najosebujnijih natjecatelja i najboljih rima našeg voditeljskog dvojca.

Image

Dođi, pogodi, osvoji

game show
SAD/ Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 18.05 sati
Voditelj
Antonija Blaće, Marin Ivanović Stoka
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VIDEO

Pogledajte kako nam je bilo na predstavljanju nove RTL-ove serije! Nevjerojatan set, entuzijastični glumci i super atmosfera

Play ponuda

Više s weba