Novosti

Od ponedjeljka će večeri na RTL-u izgledati drukčije: Omiljena turska serija 'Miriše na ljubav' vraća se...

Od ponedjeljka, 28. studenoga RTL najavljuje promjene večernjih termina emitiranja svojih formata na glavnome kanalu i RTL Kockici.

RTL.hr
25.11.2022 15:55

Večer na glavnome kanalu RTL-a već standardno započinje omiljenom kulinarskom emisijom 'Večera za 5 na selu' . Gledatelji svih generacija i dalje putuju Lijepom Našom zajedno s kandidatima i uče o slasnim tradicionalnim poslasticama, ali i običajima brojnih mjesta. Bilo da se prijateljski nazdravlja ili oštro kritizira, zajedno pjeva ili kalkulira, legendarna je Večera' postala dijelom svakodnevice brojnih vjernih gledatelja u poznatom terminu od ponedjeljka do petka u 20:15 sati .

Večera za 5 na selu (10).JPG

Odmah nakon slijedi turska poslastica 'Miriše na ljubav' koja se od sljedećeg tjedna vraća u udarni termin na glavnome kanalu RTL-a. Megapopularna serija emitirala se u čak 25 zemalja diljem svijeta, a vrlo je brzo zaludjela i mnoge Hrvate, koji s nestrpljenjem očekuju nove zaplete. U drugoj sezoni serije, koju brojni gledatelji trenutno mogu pratiti na RTL-u, voljeni Eda i Serkan više nisu zajedno, no život će ponovno pronaći način kako da ih spoji. Hoće li prava ljubav izdržati sve prepreke, gledatelji će doznati od ponedjeljka do petka od 21.15 sati na RTL-u .

Mirise na ljubav.jpg

Gledatelje zatim očekuje nezaobilazni 'RTL Direkt' na čelu s Mojmirom Pastorčić, od ponedjeljka do četvrtka u 22.30 sati . Uz različite zanimljive goste, neobične priče i komentare bez dlake na jeziku, 'Direkt' i dalje nastavlja postavljati trendove i pomicati granice.

'Stanje nacije' neponovljivog Zorana Šprajca emitira se petkom , također od 22.30 sati . Drukčiji, ironični, dovitljiv i britak pregled aktualnosti koje iz tjedan u tjedan fasciniraju i šokiraju očekuju sve ljubitelje dobre političke satire i one koje zanima dijagnoza političkog, ekonomskog i mentalnog stanja nacije.

Stanje nacije (1).jpg

Program se nastavlja dating reality showom 'Pet spojeva tjedno' , koji objedinjuje ljubav, zabavu i dramu – sve pod istim krovom i u samo tjedan dana! U svakom pojedinom tjednom ciklusu jedan protagonist, slobodna djevojka ili mladić, te pet njihovih kandidata ili kandidatkinja žive pod istim krovom tjedan dana, a kamere budno prate svaki njihov korak. Broni romantični spojevi, druženja, tulumi i iskreni razgovori pomoći će im da se bolje upoznaju i rasplamskaju ljubavne iskrice, no idilu će kvariti neočekivane situacije, tenzije, suze, ljubomora i nadmetanja kandidatkinja i kandidata koji će učiniti sve da na kraju tjedna budu odabrani. Tko nakon zaštitara Matije sljedeći kreće u ljubavnu potragu i može li se prava ljubav naći u samo tjedan dana, gledatelji mogu doznati od ponedjeljka do petka u 23.10 sati na RTL-u.

Pet spojeva tjedno - djevojke cekaju izbacivanje.JPG

Večer na Kockici započinje duplom dozom legendarne 'Dadilje' , od ponedjeljka do petka od 20 sati . Zgode i nezgode britke, iskrene, nespretne i neodoljive Fran Fine koja sasvim neočekivano postaje dadiljom troje djece uglađenog udovca Maxa Sheffielda, zabavit će i nasmijati sve generacije.

Slijede fascinantni i napeti slučajevi neponovljivog 'Poirota', koji su na rasporedu svaki dan u 19.55 sati . Britanska kriminalistička drama, koja se u originalu prikazivala na ITV-ju od 1989. do 2013. godine, najpopularnija je i najbolja ekranizacija detektiva spisateljice Agathe Christie. Serija je stekla ogromnu popularnost i bila nominirana za čak dvadeset BAFTA nagrada.

Dadilja

Svi gledatelji večer na Kockici mogu začiniti jednom od najgledanijih hrvatskih humorističnih serija – 'Naša mala klinika' . Sjajna glumačka postava, na čelu s Reneom Bitorajcem, Enisom Bešlagićem, Filipom Šovagovićem, Ivicom Vidovićem, Dubravkom Ostojić ili pak Goranom Navojem te neponovljivi likovi, koji su mnogima od njih obilježili karijeru, i bizarni događaji u klinici recept su za smijeh do suza. Serija je na rasporedu svaki dan u 22.50 sati .