Novosti

Omiljeni game show vraća se s novim epizodama – 'Dođi, pogodi, osvoji!' sve nagrađuje!

Najdugovječniji televizijski game show 'The Price Is Right', koji se na RTL-u prikazuje pod nazivom 'Dođi, pogodi, osvoji!', krenuo je sa snimanjem novih epizoda u zagrebačkom Jadran filmu.

RTL.hr
12.12.2022 13:18

Zabavni game show 'Dođi, pogodi, osvoji!' brojnim je Hrvatima već postao sinonim za opuštenu zabavu za cijelu obitelj, a pogađanje cijena najrazličitijih artikala omiljen poslijepodnevni hobi.

Dobra zabava u grandioznom šarenom studiju RTL-ova showa nastavlja se na snimanju novih epizoda kroz brojne, već dobro znane zabavne igre, a na putu do vrijednih dobitaka gledatelje i nove natjecatelje i dalje vodi uigran, i već provjeren tim – jedno od omiljenih televizijskih lica Antonija Blaće i njezin vjerni pomagač, popularni reper Marin Ivanović Stoka koji su i sami otkrili kako izgledaju snimanja te kako se natjecatelji snalaze s pogađanjem cijena u novoj valuti – eurima.

''Jedva smo dočekali početak snimanja novih epizoda! Publika i natjecatelji sjajno se snalaze s cijenama, ali imali smo i mikser od 600 eura jer je natjecatelj zaboravio preračunati kune!'', smije se Antonija ovoj anegdoti pa dodaje, ''Atmosfera je odlična i jako se veselimo vidjeti koje će to bogate nagrade u novim epizodama kući odnijeti naši natjecatelji".


'Samo veselje, pokloni i vrhunska zabava!'

Njezine riječi i veselje zbog ponovnog susreta u studiju potvrđuje i Marin. ''Nove epizode i atmosfera su fenomenalni, naša draga publika zavoljela je format i znaju kakvo ih uzbuđenje i zabava očekuju u našem studiju pa i sami žele biti dio emisije te se okušati u pogađanju. Samo veselje, pokloni i vrhunska zabava!", ističe.

A upravo su sjajna atmosfera, iskrene emocije dobitnika te glasna i užarena publika koja, nerijetko s transparentima i posebno osmišljenim majicama, bodri, sugerira odgovore i navija za svakog novog natjecatelja koji juri na pozornicu okušati svoju sreću, ono što daje posebnu čar svakoj epizodi 'Dođi, pogodi, osvoji!'. Od studenata do umirovljenika, od Slavonaca i Međimuraca pa sve do Istrijana i Dalmatinaca, šaroliki novi natjecatelji prodefilirat će studijem i pokušati osvojiti što više vrijednih nagrada. A svi oni, bez obzira na dob i zanimanje, u zabavnim igrama imaju jednake šanse za dobitak jer u ovom showu nije potrebno znati sve, važna je samo dobra procjena, malo sreće i, naravno, prava cijena!

U prethodnim epizodama kući su se, između ostalog, nosili televizori, moderne kuhinje, računala, bicikli, hladnjaci, paket-aranžmani putovanja za najpopularnije svjetske destinacije, pa čak i automobili! A koje su to bogate nagrade s crvenom mašnom ovaj put natjecateljima zapakirali Antonija i Marin, gledatelji će doznati u novim epizodama koje će biti prikazane na RTL-u sljedeće godine.

Svi oni željni vrhunske zabave i bogatih dobitaka još uvijek se stignu prijaviti na rtl.hr/show/prijave .