Novosti

OSVOJILA JE SVIJET PA ĆE I VAS! Hladniji dani idealni su za napetu seriju 'Noćna smjena'

Dobrodošli u 'Noćnu smjenu' - seriju koja će vas osvojiti na prvu!

RTL.hr
09.11.2022 08:00

Gotovo pa ne postoji radnik koji voli noćnu smjenu, ali kada je riječ o seriji istog naziva – gledatelji kažu samo – ''brzo ćete se navući''! Serija ''Noćna smjena'' osvojila je gledatelje, a napeta borba heroja da spase pacijente u kombinaciji s poteškoćama u vođenju bolnice i privatnih problema, dobar su uvod u dramsko-romantičnu seriju koja osvaja na prvu!

Mi vam nemamo što drugo za dodati osim – dobrodošli u 'Noćnu smjenu'!

Noćna smjena

O čemu se radi?

Nekadašnjivojni liječnik TC Callahan (Eoin Macken), koji je svjedočio smrti svog brata u Afganistanu, vratio se iz rata s PTSP-om i sada radi u noćnoj smjeni bolniceu San Antoniju. Callahan se ne ustručava kršiti pravilaistalnojeukonfliktus bivšom djevojkom, s kojom je prekinuo nakon povratkas ratišta, akoja je sada nova voditeljica noćne smjene, dr. Jordanom Alexander (Jill Flint), šefom kirurgije Scottom Clemmensom (Scott Wolf) te upraviteljem Michaelom Ragosom (Freddy Rodriguez). U bolnici još radi dvoje bivših vojnih liječnika, dr. Topher Zia (Ken Leung)idr. Drew Alister (Brendan Fehr), još uvijek aktivnirezervistkojipokušava sakriti svoje homoseksualno opredjeljenje. Tu su i mlada specijalizantica kirurgije,dr. Krista Bell-Hart (Jeananne Goossen), koja se pokušava probiti i pronaći svoje mjesto, specijalizant,dr. Paul Cummings (Robert Bailey, Jr.), koji se trudi izaći iz sjene svog slavnog oca kirurga te psihijatrica,dr. Landry de la Cruz (Daniella Alonso).

Pročitajte još
Tko je fatalni Irac koji podiže otkucaje kao liječnik u 'Noćnoj smjeni'? Glumio s Megan Fox, a karijeru...

Nešto više o napetoj seriji 'Noćna smjena'!

Uspješna medicinska dramska serija autora Gabea Sachsa i Jeffa Judaha premijeru je imala 2014.asnimljene su četiri sezone kojesuostvarileodlične rezultate gledanosti. Pajetako prvu epizodu gledalo 7,67 milijuna gledateljai bila jenajgledanija u svom terminu, a dobri rezultati nastavili su se nizati tijekom svih epizoda/sezona prikazivanja. Glavne role pripale su Eoinu Mackenu, bivšem modelu poznatih brendova, zatim Jill Flint, koju će neki prepoznati kao Jill Casey u seriji Royal Pains" ili možda Lane Delaney iz The Good Wife",tu je iKen Leung, koji je glumio u poznatim filmovima Rush Hour", Star Wars: The Force Awakens", Lost", Brendan Fehr (Roswell)iScott Richard Wolf (Everwood", V", Go")a ostali glumci suDaniellaAlonso, Robert Baileyu Jr., Jeananne Goossen, J.R. Lemon i Freddy Rodriguez, koji čine osoblje noćne smjene naOdjelu hitne pomoći.

Napetu seriju 'Noćna smjena' gledajte od ponedjeljka do petka u 19:50 na RTL2.