Play ponuda
Play ponuda
VIDEO

Pogledajte kako nam je bilo na predstavljanju nove RTL-ove serije! Nevjerojatan set, entuzijastični glumci i ...

Družili smo se s autorima serije i glumcima, a u videu pogledajte što su nam sve otkrili o novoj RTL-ovoj dramskoj seriji s elementima humora

RTL.hr/ 26.5.2023. u 12:00
Play ponuda

U zagrebačkom studiju Jadran filma bili smo na predstavljanju nove RTL-ove dramske serije s elementima humora. Upoznali smo se s autorima serije, gotovo svim glumcima, a uživali smo na jednom od 16 setova koji se sveukupno prostiru na 1800 kvadratnih metara. Kada smo ušli na set, odnosno u sobu jednog od glavnih likova, samodopadnog arhitekta Rudolfa Hermana, osjećali smo se kao da smo u životnom prostoru nekog elitista, a kada smo pogledali kratki videozapis o glavnim likovima, bilo nam je jasno i zašto.

Ova televizijska poslastica, s plejadom fantastičnih glumaca, odlična je pozivnica za gledatelje – da u jesenskoj shemi u udarnom terminu ostanu uz RTL. Snimanje je trenutačno u drugom tjednu, u prijevodu tek je krenulo, a na setu se osjete nevjerojatne pozitivne vibracije. Spoj mladosti i iskustva, to je provjerena formula za odličan sadržaj, pogotovo kada su autori serije Mirna Miličić, Vlado Bulić te Goran Rukavina, koji su se u pisanju inspirirali svakodnevnim životom. Njihovim radom očarani su svi redom, već od prvog čitanja scenarija i upoznavanja s ulogama.

„Dobro je to što nema nasilja, ima optimizma, humora, svi su likovi fantastični. Tekst je odlično napisan“, rekao je Frano Lasić, koji se nakon uloge u RTL-ovoj seriji 'Ruža vjetrova' ponovno vraća na domaće male ekrane. Serija je, kako su nam rekli glumci u intervjuima, inspirirana 'malim čovjek' pa će se se sa životopisnim likovima mnogi poistovijetiti – ima ljubavi, drame, dobročinstva , oholosti, zavisti, ali i pohlepe. Svi elementi za fantastičnu zabavu su zadovoljeni.

Image
ŠKICNITE

Prve fotografije sa seta nove RTL-ove dramske serije: Gledatelje na jesen čeka mnogo intriga, ali i zabave

Fotogalerija
Image
ŠKICNITE

Prve fotografije sa seta nove RTL-ove dramske serije: Gledatelje na jesen čeka mnogo intriga, ali i zabave

Fotogalerija

„Odlično nam je. Ekipa je savršena. Produkcija također. Uživamo, zabavljamo se, mislim da će serija biti fenomenalna“, rekla je Arija Rizvić, koja glumi Kristinu, djevojku nogometaša Alena koja je, moglo bi se reći na prvu, s njime samo kako bi uživala sve blagodati bogataškog načina života. Ili se tome barem nada. Glavnu ulogu u seriji ima glumac Marko Braić, odnosno Alen, čija će se sportska karijera zbog iznenadne ozljede strmoglaviti, a na njemu je da u tridesetima totalno promijeni životni fokus.

„Mislim da je ekipa zaista fantastična. Toliko ljudi poznajem i na svu sreću, radio sam s njima. Drago mi je što su nas sve skupa okupili na ovom projektu. Ne samo mi glumci nego i kamermani, redatelji, kostimografi, vizažisti, majstori svjetla i tona…“, rekao je Braić.

Kako ne bi otkrivali previše, najbolje da u videu pogledate kako nam je bilo na setu – u stanu jednog od glavnih likova, samodopadnog arhitekta Rudolfa Hermana koga tumači izvanredni Frano Lasić.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GLEDAJTE NA RTL KOCKICI

Najnoviji pametni sat kineskog giganta - evo što RTL-ov Tehnolovac kaže o ovom gadgetu

Play ponuda

Više s weba