Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pravila sudjelovanja u kreativnom nagradnom natječaju 'Osvoji rukometnu loptu!'

Image
RTL.hr/ 24.1.2023. u 7:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Članak 1.

RTL Hrvatska d.o.o., Krapinska 45, 10000 Zagreb, OIB 07330149920 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Facebook stranica RTL.hr, organizira kreativni natječaj pod nazivom „Osvoji rukometnu loptu!“ (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za posjetitelje Facebook stranice RTL.hr. Kreativni natječaj organizira se u svrhu promocije RTL Televizije i promocije Facebook stranice RTL.hr.

Članak 2.

Kreativni natječaj počinje 24. siječnja 2023. u 20:00 sati i traje do 26. siječnja 2023. u 20:00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tijekom trajanja kreativnog natječaja fanovi Facebook stranice RTL.hr imat će priliku osvojiti dvije (2) rukometne lopte. Dva (1) korisnika s najkreativnijim odgovorima na nagradno pitanje u komentaru ispod objave Facebook stranice RTL.hr će po jednu (1) loptu.

Članak 3.

Upravo se čita

Image
HIT

TKO NA OVU SCENU NIJE PLAKAO? Pogledajte još jednom kultnu scenu iz serije 'Dadilja'

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koje prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili na Facebook stranici RTL.hr.

Članak 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji od 24. do 26. siječnja ispod objave nagradnog natječaja na Facebook stranici RTL.hr komentiraju odgovorom na pitanje. Svi komentari koji se ostave nakon perioda navedenog u Članku 2. neće biti uzeti u obzir. Nakon završenog roka svakog od krugova ekipa RTL Hrvatske odabrat će dva (2) pobjednička komentara, a rezultate će objaviti u roku od 72 sata nakon završetka Kreativnog natječaja.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Kreativnog natječaja Priređivača te da će nakon 31. 12. 2024. godine biti uništeni. U svakom trenutku tijekom trajanja Kreativnog natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njihovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 6. Pravila.

Članak 5.

Svaki komentar koji odgovara uvjetima Kreativnog natječaja navedenim u Članku 4. može biti objavljena na Facebook i internetskim stranicama RTL Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svaki Sudionik može poslati samo jedan komentar. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti te objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te komentar koji je dostavljen Priređivaču ispod objave prilikom prijave na Kreativni natječaj. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da priređivač te osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.

Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi ili obriše.

Članak 6.

Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju, može to učiniti tako da obriše svoj komentar i u inbox Facebook stranice RTL.hr pošalje poruku „ODUSTAJEM OD NATJEČAJA ZA OSVOJI RUKOMETNU LOPTU!“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Članak 7.

Svi sudionici Kreativnog natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Kreativnom natječaju „Osvoji rukometnu loptu!“ objavljenom na Facebook stranici RTL.hr.

Članak 8.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Kreativni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ako se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Članak 9.

Na Facebook stranici RTL.hr tijekom trajanja Kreativnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih odgovora koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

Članak 11.

Dva pobjednika Kreativnog natječaja za svoj će komentar dobiti nagradu od Priređivača – jednu (1) rukometnu loptu.

Članak 12.

Tijek Kreativnog natječaja nadgledat će zaposlenici Priređivača. Komentari i poruke neprimjerenog sadržaja bit će izbrisani.

Članak 13.

Smatra se da su sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 14.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Kreativnog natječaja ili Kreativni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 15.

Svaka promjena vezana uz Pravila Kreativnog natječaja bit će objavljena na Facebook stranici RTL.hr. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici RTL.hr i/ili putem inboxa Facebook stranice RTL.hr.

Članak 16.

Facebook ni na koji način ne sponzorira, podržava ili administrira Kreativni natječaj niti je povezan s njime. Facebook nije odgovoran za Kreativni natječaj te svu odgovornost za provedbu Kreativnog natječaja, prikupljanje podataka o Sudionicima, mehanizaciju nagrađivanja, odabir pobjednika, slanje nagrada te ostale radnje povezane s Kreativnim natječajem snosi RTL Hrvatska d.o.o.

Članak 17.

Za sudjelovanje u Kreativnom natječaju nije potrebno uplatiti određenu svotu novca, a uplaćujući novac, neće se povećati mogućnost dobitka.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PJEVANJE JE TVOJA STRAST? JESI LI TI MOŽDA PRVI HRVATSKI SUPERSTAR?

PRIJAVE SU OTVORENE! Sudjeluj u novom glazbenom showu, promijeni svoj život i postani novi hrvatski Superstar

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba